Su Altında Timsahlar ve Modellerle Beraber Korku Dolu Fotoğraf Çekimi (Video)

11
9
3
1
0
Su Altında Timsahlar ve Modellerle Beraber Korku Dolu Fotoğraf Çekimi (Video)
Fotoğrafçı Ken Kiefer, karısının hayalini gerçekleştirmek için bir su altı çekimi yaptı. Su altı çekimi timsahlarla dolu bir suda tamamlandı.

Fotoğrafçı Ken Kiefer karısı (sualtı modeli Kimber Kiefer) ve diğer iki modeli ile Meksika'daki Chinchorro Bankalarının timsahlarla dolu sularına fotoğraf çekimi için gitti. Amaç, korkunç sürüngenlerin hemen yanında modellerin su altı cazibesini fotoğraflamaktı.

()

Fotoğraf çekiminde aslan balıkları, timsahları modellere doğru çekmek için kullanıldı ve tehlikeli davranışlar sergilememeleri bu sayede mümkün oldu. Güvenlik dalgıçları da modelleri ve ekibi korumak için yakınlarına yerleştirildi.

()

Keifer, timsahlarla modellemenin karısı Kimber'ın hayali olduğunu ve bu fikri gerçeğe dönüştürmenin iki yılını aldığını söylüyor.

()

Neyse ki fotoğraf çekimi hiçbir timsah saldırısı olmadan tamamlandı. Ancak bu tarz çekimler yapmak tahmin edilemez ve son derece tehlikeli olabilir: sadece bir ay önce köpek balıkları arasında fotoğraflar çekerken bir model ısırıldı ve su altına sürüklendi.

()

()

Fotoğraf çekiminden çeşitli görseller ve videolar, Youtube, Facebook ve Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşıldı. 

Kaynak : https://petapixel.com/2018/07/17/watch-a-model-pose-with-a-crocodile-in-an-underwater-photo-shoot/
11
9
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
9
3
1
0