Teknolojik Babalara Alınabilecek 5 Babalar Günü Hediyesi

27
5
4
4
4
Babalar Günü’nde babalarınıza teknolojik bir hediye almak istiyorsanız, sizlere çok güzel önerilerimiz olabilir.

Her sene olduğu gibi bu sene de Babalar Günü geldi çattı. Doğduğumuz andan ayaklarımızın üzerinde durabildiğimiz ana kadar annelerimizle birlikte sürekli yanımızda olan babalarımızı biraz olsun sevindirebilmek için çeşitli hediyeler alacağız. Babalarımıza en büyük hediyenin bizim başarımız olduğunu biliyor olsak da hediye alarak onları düşündüğümüzü ve minnettarlığımızı dile getirmeye çalışıyoruz.

Bundan birkaç yıl önce teknolojik icatlara karşı kapalı olan babalar, son yıllarda çok büyük oranda teknolojiyle kucaklaşmaya başladı. Özellikle akıllı telefonlara alışıp internet kültürünü benimseyen babalarımız, teknolojik gelişmeleri bizden daha çok takip eder hale geldi. Bugün sizlere, babalarımız için alabileceğimiz 5 teknolojik hediyeyi tanıtacağız.

JUO Sports Akıllı Saat (Android/iOS)

Saat, yıllardan beri erkeklerin sıklıkla kullandığı bir aksesuar olmuştur. JUO Sports da şık ve  ergonomik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekerken, teknoloji standartlarını çok güzel yakalıyor. Saatin en önemli özelliği ise, nabız, kalori monitörü, adımsayar gibi sağlık bilgilerini takip edebilmesi. Yaşları ilerledikçe yeni hastalıklarla karşılaşmak zorunda kalan babalarımızın bu saat sayesinde düzenli olarak kontrolleri yapılabilir.

Xiaomi Yi Mirror Dash Dikiz Aynası Araç Kamerası

Hem ön hem de arka kameraya sahip olan dikiz aynası, araç sürerken her anı kaydetmenize olanak tanıyor. Kamerası dışında bir ayna olarak kullanılabilen cihaz, hem babalarınızın güvenliğini sağlayacak hem de şık bir görünüm sunacak.

Xiaomi Mijia LF Magic Touch Terapi Masaj Aleti

Bizleri büyütmek için yıllarca çalışıp her yeri ağrıyan babalarımıza bir mesaj aleti çok iyi gitmez miydi? Tek şarjla 2-3 saatlik kullanım imkanı sunan masaj aleti, babalar günü için çok güzel bir hediye örneği.

SEYVR Android İçin Cüzdan Powerbank

1400 mAh’lik bataryası ile gelen cüzdan, 15mm kalınlığı ile hem çok şık hem de acil durumlarda çok iyi bir kurtarıcıdır. Powerbank görevi de gören bu cüzdan, 6 farklı kart haznesi gibi özellikleriyle standart bir cüzdan görünümüne sahip.

Xiaomi ROIDMI 2s Bluetooth Fm Verici ve Araç Şarj Adaptörü

Yine bir Xiaomi ürünü ile karşınızdayız. Babalar Günü’nün Ramazan Bayramı’yla aynı döneme denk gelmesi, memleket yolculuklarının da başlamasını sağlayacak. Bu yolculuklar için Xiaomi Roidmi 2s Bluetooth Fm Verici şarj adaptörü güzel bir hediye olabilir. Bluetooth ile telefonunuzdaki müzikleri araç teybine bağlayan şarj adaptörü, hem telefonlarınızı şarj etmenize hem de bunu yaparken eğlencenizi artırmanızı sağlıyor.

Eğer bu ürünler babamızı mutlu etmez diyorsanız, buraya tıklayarak Teknostore üzerinde bulunan tüm Babalar Günü hediyelerine ulaşabilirsiniz. Bu haber aracılığı ile tüm babalarımızın Babalar Günü’nü de kutluyoruz.

27
5
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
27
5
4
4
4