Telefonlarınızı Birer Sanat Eserine Çevirecek Yüksek Çözünürlüklü Duvar Kağıtları!

46
25
6
5
5
Yaz aylarının bitip sonbahara girdiğimiz bu dönemde telefonların duvar kağıtlarının değişme zamanı da artık geldi. Sizlere birbirinden güzel yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları önerdik.

Telefonlarınıza bambaşka bir tarz getirip sanki yeni bir telefon kullanıyormuşsunuz hissi uyandıran duvar kağıtları ile karşınızdayız. Yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları ile Galaxy S8, LG G6, HTC U11 ve tüm diğer telefonlarla uyumlu duvar kağıtları arasından istediklerinizi indirebilir ve telefonunuzun tarzını değiştirebilirsiniz.

Günümüzde duvar kağıtları bulabileceğiniz pek çok uygulama bulunsa da bu alanlar arasında hem yüksek çözünürlük hem de kaliteli görsel bulmak zor olabilir. Biz de bunları düşünürken, piyasalara yeni çıkmasına rağmen herkesin beğenisini kazanan 20’den fazla yüksek çözünürlüklü duvar kağıdını sizlerin beğenisine sunacağız.

Yaz sıcaklarının ülkemizi yavaş yavaş terk ettiği, yazın da yalnızca 2 gün sonra yerini sonbahara bırakacağı bir dönemde yeni duvar kağıdı ile tarz değiştirmek çok güzel bir alternatif olabilir. Aşağıdaki görsellerden ilgimizi çeken görsellere ulaşabilir, bunlar beni kesmedi diyorsanız da buraya tıklayarak özel olaral seçilmiş tüm duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Beautiful-ultra-high-res-wallpapers-perfect-for-your-Galaxy-S8S8-Pixel-XL-LG-G6-HTC-U11-XZ-Premium-and-others_id97509
46
25
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
46
25
6
5
5