Tesla Yatırımcılarından Elon Musk'a Pedofili Uyarısı: "Özür Dile"

12
6
3
1
0
2 gün önce Twitter üzerinden talihsiz açıklamalarda bulunan ve kamuoyunda büyük tepki çeken Elon Musk'a Tesla cephesinden de tepkiler var.

Elon Musk, 2 gün önce Tayland'da 12 çocuğu ve bir antrenörü kurtarma operasyonunu yürüten dalgıça tabir-i caizse 'sallamıştı.' Küçük denizaltı projesini beğenmediği için Elon Musk'ı çıldırtan dalgıç, büyük bir infiale neden oldu.

Yukarıdan da görebileceğiniz gibi, dün sizlerle Tesla hisselerinin adeta dibe vurduğunu paylaşmıştık. Bugün ise Tesla'nın yatırımcıları, Musk'a sert diyebileceğimiz bir mektup gönderdi. Loup Ventures'ün üst düzey yöneticisi Gene Munster'in kaleme aldığı açık mektupla Elon Musk eleştirildi. Musk'ın açıklamalarının çizgiyi fazlasıyla aştığı belirtilen mektup şöyle:

"Davranışlarınız Tesla'nın liderliği konumunuza çok zarar veriyor. Tweet'lerinizi silmiş olabilirsiniz ama yatırımcılarınızın güvenini kazanmak için bundan fazlasına ihtiyacınız var. Öncelikle özür dilemelisiniz. Son 6 ayda yatırımcıların güvenlerini sarstığınız birden fazla örnek mevcut. Bu mektubun, sizlerin başarılı olmasını isteyen yatırımcıların genel görüşünü yansıttığına eminim."

Yatırımcıların da Musk'a kazan kaldırmasıyla önümüzdeki süreç, Musk ve Tesla için oldukça sancılı geçebilir.

Kaynak : https://www.cnet.com/google-amp/news/tesla-investors-tell-elon-musk-to-apologize-for-pedo-twitter-remarks/
12
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
6
3
1
0