The Walking Dead'in Artırılmış Gerçeklik Oyunu 'Our World' Çıktı

17
1
0
0
0
Pokemon GO ile başlayan ve oldukça sevilen AR temelli oyunlara bir yenisi daha eklendi. The Walking Dead: Our World, iOS ve Android için mağazalarda yayınlandı.

Artırılmış gerçeklik oyunlarının popülaritesi, Pokemon GO'dan sonra hayli arttı. Telefon ekranında farklı bir gerçeklikle karşılaşmak hepimiz için keyifli bir deneyim. Oyun da güzel olunca bu özellik doğal olarak seviliyor. Sonrasında Jurrasic World Alive, Draconius GO gibi oyunların da dahil olduğu AR oyunların son üyesi de The Walking Dead: Our World, bugün mağazalardaki yerini aldı.

Oyunun ana amacı ise tıpkı dizide olduğu gibi, zombilerle dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışmak. Bunu başarabilmek için de barınaklar yapmak, ekipmanlar alıp güçlendirmek ve zombileri yok etmek gerekiyor. Oyun her ne kadar eğlenceli olsa da ilk yorumlar AR modunda bazı sorunlar olduğu yönünde. Ancak oyunun yeni çıktığını da düşünürsek, gelecek bir güncellemeyle sorunların çözülmesi muhtemel.

Oyuna şu an mağazalardan ücretsiz olarak ulaşmak mümkün ancak tahmin edeceğiniz üzere oyun içi satın almalar mevcut ve her oyunda olduğu gibi sizi bu satın almalara yönlendirmek için muhtemelen her yolu denediler. Yine de eğer AR oyunları ve zombili distopik ortamları seviyorsanız, The Walking Dead: Our World'ü aşağıdaki linklerden telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. İyi eğlenceler.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2018/07/12/walking-dead-world-shambles-way-onto-play-store/
17
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
1
0
0
0