Toplam Değeri 54 TL Olan Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iOS Oyun ve Uygulama

23
15
4
3
1
iOS cihazlara sahip kişiler genellikle kullanışlı ve ücretsiz uygulama bulmakta zorlanmaktalar. Bu noktada Apple bazı zamanlarda birkaç uygulamayı kısa süreliğine ücretsiz yapmakta. Biz de sizler için şu anda ücretsiz olan 8 uygulamayı derledik.

App Store, Apple cihazlarına uyumlu uygulama ve oyunların satıldığı veya ücretsiz bir şekilde paylaşıldığı bir uygulama marketidir. Siz de bir iOS cihaz sahibi olarak bu mağazaya erişim sağlayabilir ve çeşitli geliştiriciler tarafından sunulan uygulamalara ulaşabilirsiniz. Apple, kendi uygulama ve oyun mağazası olan App Store için periyodik olarak fırsatlar sunmaktadır. İşte kısa süreliğine ücretsiz 8 oyun ve uygulama.

TextHere – AR posts everywhere

Normal Fiyatı: 9 TL - Şimdi: Ücretsiz

TextHere – AR posts everywhere iOS cihazlarınız için güzel bir yazım uygulaması. Cümlelerinizi 3 boyutlu görsellere ve çeşitli çerçevelere yerleştirebilirsiniz. Fotoğraflarınız ve ekran görüntüleriniz üstüne de yazı yazmanızı sağlayan bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Wagcam

Normal Fiyatı: 13,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

Köpek sahipleri çok iyi bilir ki sevimli dostlarımızın fotoğraflarını çekmek oldukça zorlu bir iştir. Her seferinde köpeğinizi süsler en güzel haliyle fotoğrafını çekmeye çalışırsınız ama onların dikkati çok çabuk dağılır ve kameraya doğru bakmazlar. Bu uygulama ise farklı sesler çıkararak dostunuzun dikkatini kameraya ve telefona doğru çekmeyi başarır.

Bouncey!

Normal Fiyatı: 4,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

Bouncey telefonunuz ve tabletiniz üzerinden eğlenceli anlar geçirmenizi sağlayabilecek ilginç bir oyundur. Top benzeri bir karakter ile sütunlar üzerinde ilerlediğiniz bu oyunda, ileri seviyeleri görebilmek için el alışkanlığı kazanmanız gerekmektedir.

Portal Walk

Normal Fiyatı: 4,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

Portal Walk, akıllı telefon dünyasının ilk oyunlarına benzer bir grafik ile bizlere nostalji yaşatmayı hedefliyor. Mario benzeri oynanış mekaniklerine sahip bu oyun ile düşmanlarınızı alt ederek ilerliyor ve tüm seviyeleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

iMerger: Merge and Edit Videos

Normal Fiyatı: 4,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

iOS telefonunuz ve tabletiniz için bir video düzenleme veya kolaj yapma programı arıyorsanız, iMerger tam size göre bir uygulama. İlginç ve eğlenceli alt yapılar sunan iMerger, alışılmış video düzenleme programlarından farklı bir yapıda bulunmakta.

Gangster Granny 2: Madness

Normal Fiyatı: 4,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

Gangster Granny 2: Madness, renkli ortamlarda 5 farklı oyun modu ve ücretsiz güncellemeler ile sizler için sonsuz eğlence sunuyor. Çılgın yaşlı teyzemizin farklı yaratıklara karşı verdiği savaşta siz de yardımcı olabilirsiniz. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu oyunu hemen indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

PDF Reader Master

Normal Fiyatı: 4,5 TL - Şimdi: Ücretsiz

Apple cihazlarınız için PDF okuma programı olan PDF Reader Master ile sizler de güzel bir uygulamaya sahip olabileceksiniz. Sade ve basit arayüzüyle gözünüzü yormadan PDF'leri görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır. PDF Reader Master'ı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Relax Baby

Normal Fiyatı: 9 TL - Şimdi: Ücretsiz

Bebek sahibi anneler ve babalar normalde ücretli olan bu uygulamayı, şu anda ücretsiz bir şekilde indirmenizi tavsiye ederiz. Uygulama içerisinde bebeklerin uykuya dalması için doğal sesler ve melodiler bulunmakta. Siz de bebeğinizin rahat uyuması için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Kısa süreliğine ücretsiz olarak sunulan bu uygulama ve oyunları kaçırmadan indirmelisiniz. Özellikle köpek sahipleri ve bebek sahipleri için yararlı uygulamaların bulunduğu listeden, beğendiklerinizi seçerek cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/12/best-free-iphone-apps-ipad-ios-june-12/
23
15
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
23
15
4
3
1