Toplam Değeri 90 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 iOS Oyun ve Uygulama

35
9
4
4
3
Bildiğiniz gibi uygulama marketlerinde bulunan geliştiriciler, her hafta bazı uygulamaları ücretsiz hale getiriyor. Ancak binlerce uygulamanın bulunduğu marketlerde uygun uygulamaları zamanında bulmak bir hayli zor olabilir.

Her hafta yaptığımız ve artık bizim için geleneksel bir hal alan ücretsiz uygulamalar kategorisine, bu hafta bir yenisini daha ekledik. Uygulama geliştiricilerin zaman zaman ücretsiz hale getirdikleri uygulamaları, bu hafta tekrar sizler için derledik. Gelin toplam değeri 90 TL olan bu oyun ve uygulamalara birlikte göz atalım.

1. 3D Solar System Explorer AR-4.70 TL

Güneş Sistemi’ne ilgi duyuyorsanız, 3D Solar System Explorer AR ile keyifli dakikalar geçirebilir ve bulunduğunuz her yerden yörüngede bulunan gezegenleri görebilirsiniz. Öte yandan uygulama, çocuklarınız veya sizin içinde oldukça eğlenceli ve öğreticidir.

2. myTranslator.io-23.70 TL

Yabancı dil artık bizim için seçenek değil, bir ihtiyaç haline geldi. Hayatımızın her alanında gereksinim duyduğumuz bu alan için eşsiz bir çeviri aracı zaman zaman can kurtarıcı olabilir. Bu noktada sadece konuşmanız çeviri uygulaması için yeterli olacaktır. Sonrasında uygulama sesinizi tanıyarak istediğiniz dile çevirecek.

3. aTimeLogger 2-23.70 TL

Eğer sizler de analiz ve istatistikten hoşlanıyor, bunu günlük yaşamınızda dahi kullanmaktan keyif alıyorsanız, uygulama tam da bu görev için üretilmiş. aTimeLogger 2 ile zamanınızı yönetmek oldukça işlevsel olacak.

4. Clarity Wallpaper-4.70 TL

Çoğumuz yaratıcı ve sanatsal duvar kağıtlardan hoşlanıyoruz ancak istediğimiz HD görüntüde duvar kağıtları bulmak pek de kolay olmuyor. App Store’un önde gelen duvar kağıdı uygulamalarından olan Clarity Wallpaper, eminim ki sizleri de memnun edecek.

5. Timer 7-4.70 TL

Herhangi bir aktiviteniz için zaman tutmaktan hoşlanıyorsanız, Timer 7 ile bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, 20’den fazla yüksek tanımlı uyarı sesine ve 6 renk tonuna da sahiptir.

timer

6. Hotfoot-City Racer-4.70 TL

John karakterine bürünerek oynayacağınız heyecan dolu yarış oyununda, şehir trafiğinde araba sürüş keyfini deneyimleyeceksiniz. Çoklu oyun modları ve çeşitli araç modellerinin bulunduğu uygulama, kısa sürede favoriniz olacak.

7. Audio Notebook-23.70 TL

Özellikle iPad’inizde kullanabileceğiniz uygulama; öğrencilere, profesyonel iş insanlarına ve online not defterine ihtiyacı olan herkese hitap edebilir. Sadece günlük olarak bile kullanabileceğiniz bu uygulama, sizi daha düzenli bir insan yapmaya teşvik edecektir.

Toplam değeri 90 TL olan bu uygulamalara sizler de kısa süreliğine ücretsiz sahip olabilirsiniz. Ancak size önerimiz, ne zaman eski haline döneceği belli olmayan bu uygulamaları biran önce indirmenizdir. Zira sizlere garantisini verebileceğimiz tek konu, biz haberi yazarken tüm uygulamaların ücretsiz olduğudur.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/19/best-free-iphone-apps-ipad-ios-june-19/
35
9
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
35
9
4
4
3