Toyota, Dört Silindirli Supra Üretileceği İddialarını Doğruladı

25
19
3
3
3
Toyota'nın efsaneleşmiş aracı Supra'nın, 4 silindirli versiyonunun üretileceği konuşulmaktaydı ve şirket kısa bir süre önce iddiaları doğruladı.

Uzun zamandır çıkan haberlerde, Toyota Supra'nın dört silindirli versiyonunun üretileceği belirtilmekteydi ve nihayet resmi açıklama yapıldı. Road & Track web editörü Chris Perkins, birkaç gün önce Goodwood Festival of Speed'de Supra baş mühendisi Testsuya Tada ile konuşma şansına sahipti ve Toyota çalışanı dört silindirli bir Supra'nın üretileceğini doğruladı.

Tada dört silindirli Supra'nın daha iyi ağırlık dağılımı ve daha keskin bir his ile oldukça hafif olacağını söyleyerek ayrıntıları aktardı. Ayrıca Tada, 2JZ motorunda takas yapmayı planlayan Supra sahipleri için “lütfen dört silindirli motoru satın alın. Daha ucuz olacak" uyarısını yaptı.

Supra’nın baş mühendisi, dört silindirli Supra’nın burnunun daha hafif olacağını ve daha iyi bir ön uç tepkisi sunacağını belirtti. Ayrıca Toyota, Supra modelini daha geniş kitlelerin kullanımına sunmak istiyor ve bu yönde çalışmalara devam etmekte. Elbette ki bazı insanlar daha düşük güçlü bir Supra istemediklerini söyleyecektir ancak Toyota, çeşitlilik ve ulaşılabilirlik açısından bu eleştirilere kulak asmamakta.

Kaynak : https://jalopnik.com/toyota-confirms-a-four-cylinder-supra-1827655518
25
19
3
3
3
Emoji İle Tepki Ver
25
19
3
3
3