Türk Hack Team'den ABD Merkezli 2 Bine Yakın Siteye Darbe!

3
1
0
0
0
Yerli hacker gruplarının Amerika'ya yönelik siber saldırıları devam ediyor. Bu kez ciddi bir darbe, Türk Hack Team'den geldi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye ile Amerika arasında ipler iyice gerilmişti. Bu gerilmenin sebebi ise darbe girişiminde bulunan söz konusu terör örgütünün başındaki ismin Amerika'da bulunması ve Amerika'nın, Türkiye'nin iade talebine olumsuz cevap vermesiydi.

İşte bu problem ile alakalı olarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bekleyen Türk Hack Team, ABD sunucuları olan sitelere siber saldırı gerçekleştirdi.

Türk Hack Team'in yöneticileri ZoRRokiN ve Skorsky'nin yaptığı açıklamalara göre, ABD sunucularına yapılan siber saldırı sonucu bin 781 web sitesi hacklenmiş durumda. Ve Türk Hack Team, terör örgütü liderinin teslim edilmemesi durumunda saldırılarının devam edeceğini de belirmekte.

Aslında Amerika, Türk Hack Team'e yabancı değil. Zira THT, daha önceden ABD devlet kütüphanesine de bir saldırı düzenlemiş ve yine benzer şekilde pek çok siteye erişimi engellemişti. Bu girişimleri ile THT, Amerikan basınında da kendine yer bulmuştu.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0