Türk Tasarımcıdan 'Olsa da Kullansak' Dedirten Muhteşem 2018 Model Windows 7 Konsepti!

272
23
11
7
7
Türk tasarımcı Kamer Kaan Avdan, yine muhteşem bir işe imza atarak Microsoft'u uçurumun kenarından kurtaran Windows 7 işletim sistemini günümüze uyarladı.

Daha önce Windows XP ve Windows 95 gibi Microsoft’un efsaneleşen işletim sistemleri için ‘2018 Edition’ konsept tasarımları hazırlayan Türk tasarımcı Kamer Kaan Avdan, yeni bir 2018 Edition videosu ile daha karşımızı çıktı. Avdan’ın günümüze uyarladığı bu seferki işletim sistemi ise Mİcrosoft’u adeta ipten alan Windows 7 oldu.

Kullanıcılara yaşattığı sorunlar nedeni ile eleştiri oklarının hedefi olan Windows Vista’nın hemen ardından gelen Windows 7 öylesine başarılı olmuştu ki piyasaya çıkışının üzerinden neredeyse 10 yıl geçmiş olmasına rağmen hala milyonlarca bilgisayar Windows 7 işletim sistemi ile çalışıyor.

Windows 7’nin alışık olduğumuz orijinal çizgisini bozmayan Avdan, bununla birlikte başlat menüsünü yeniden elden geçirmiş. Microsoft’un dijital asistanı olan Cortana’yı da Windows 7’ye entegre eden Avdan, işletim sistemine bir de bildirim merkezi eklemeyi unutmamış.

Bildiğimiz Windows 7’den çok daha dinamik bir yapıya sahip olan Windows 7 2018 Edition’un duvar kağıtları bile gece ve gündüzü ayırt ederek kendiliğinden değişiyor. Muhteşem konseptleri ile ‘olsa da kullansak’ dedirten Kamer Kaan Avdan’ın tüm Windows konseptlerine ve diğer videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

272
23
11
7
7
Emoji İle Tepki Ver
272
23
11
7
7