Türk Telekom’dan 1 Yıl Boyunca Ücretsiz WhatsApp Kampanyası!

10
9
3
2
1
Türk Telekom, bazı müşterilerine özel 1 yıl boyunca ücretsiz WhatsApp kampanyası düzenliyor.

Artık günümüzde SMS’i tarihe karışacak kadar yoğun kullanılan, rakip olarak çıkan her uygulamayı başarısız kılan WhatsApp ile Türk Telekom arasında yapılan anlaşmayla “Ücretsiz WhatsApp” dönemi başladı.

Belirli tarifelerdeki Türk Telekom Mobil müşterileri ve gençler için uygulanan kampanya ile sesli ve görüntülü arama dışındaki WhatsApp kullanımlarınız Türk Telekom tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

Kampanyaya Hangi Tarifeler Katılabikir?

Ücretsiz WhatsApp Kampanyasından kurumsal hat olarak geçen faturalı. Kontrolü S.E.Ç. Tarifeleri, Ortak Tarife, Kontrollü Esnaf Tarifeleri ve Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri ile ön ödemeli tarifeler haricindeki tüm Şirketimiz Kurumsal Faturalı tarifelerinde bulunan kurumsal müşteriler faydalanabilecek.

Aynı zamanda Türk Telekom’un gençlik uygulaması olan Selfy’e üye olan her faturalı kullanıcı da faydalanabilecekken, faturasız Selfy üyesi kullanıcılar ise kampanyaya katılmaları durumunda aylık olarak en az tek seferde 25TL yüklemeleri yapmaları halinde kampanyaları devam edecek. Faturalılar için ise 1GB ve üzeri internet içeren her şey dahil (ses, SMS, data faydası içeren) faturalı bir tarifeye kayıtlı olmaları yeterli olacak.

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Selfy üyesi olmayan kurumsal tarife müşterileri UCRETSIZ yazıp 5555’e mesaj atmaları, Selfy üyeleri ise  WHATSAPP yazıp 4545’e göndererek kampanyaya dahil olabilirler.

WhatsApp’ın Hangi Özellikleri Kampanyaya Dahil?

Türk Telekom’un bu kampanyasında sesli arama ve görüntülü arama dışındaki tüm özellikleri kampanya kapsamında iken, sadece bahsedildiği gibi arama yapmanız halinde kendi mevcut paketinizden, yoksa TL miktarınızdan düşülecek, faturalı iseniz data kullanım ücretinizden ekstra fatura yansıyacaktır.

Aynı zamanda WhatsApp üzerinden başka bir uygulamaya ya da internet sitesine ait link paylaşımında da mevcut internet paketinden ücretlendirileceğini unutma!

Kampanyada Sınır Var Mı?

Evet, ancak bu sınır yurt dışı kullanımlarında geçerli. Yurt içinde hem kurumsal hem de Selfy üyeleri sınırsız olarak 1 yıl boyunca faydalanabilecekken, yurt dışında ise kurumsal müşteriler 20MB’a kadar, Selfy üyelerinde ise 50MB’a kadar bir sınır bulunuyor. 20MB/50MB sonrası ise mevcut internet paketi ya da ekstra ücretlendirme başlayacak.

Kampanyanın Yurt Dışı Kullanımı Hangi Ülkelerde Geçerli?

ABD, Andora, Arnavutluk, Almanya, Avusturya, Belçika, Belarus, Bosna, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Litvanya, Lichtenstein, Letonya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Malta, Moldovya, Monako, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Vatikan, Yunanistan, Rusya, Ukrayna, Suudi Arabistan, Kuveyt, Bahreyn ve KKTC’de yurt dışı kullanımı kullanılabilecekken bu belirtilen ülkeler dışında kampanyanız geçerli olmayacak.

Yukarıda sizler için bahsettiğimiz kampanya ile alakalı detayları kurumsal müşteriler buradan, Selfy üyeleri ise buradan görebilir.

10
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
9
3
2
1