Türkiye'de Galaxy Note 7'lerin Uçağa Alınması Tamamen Yasaklandı

2
0
0
0
0
Türk Hava Yolları'nın yaptığı açıklamaya göre artık Galaxy Note 7'ler ülkemizde de hiçbir şekilde uçağa alınmayacak.

Daha önce ABD başta olmak üzere birçok ülkeden gelen açıklamalar artık tamamen iptal edilen Samsung Galaxy Note 7 telefonlarının hiçbir şekilde uçağa alınmayacağı yönündeydi. Öyle ki yasak olduğu halde bu telefonu uçağa sokanların ciddi miktarda para ya da hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceği konusunda uyarılar yapılmıştı.

Bu açıklamaların üzerinden pek fazla vakit geçmeden benzer bir haber de ülkemizden geldi. Ülkemizin en büyük hava yolu şirketlerinden Türk Hava Yolları, yaptığı açıklamada Samsung Galaxy Note 7'lerin uçağa alınmasının tamamen yasaklandığını açıkladı. Ancak bu yasağın diğer hava yolu şirketleri için de geçerli olup olmadığı henüz net değil.

Samsung Galaxy Note 7 hayatımızdan hızla çıkmaya devam ederken belirtilen zaman aralıkları içerisinde elindeki Note 7 modelini iade etmeyen kullanıcılar bir noktada iade şansını kaybedecek ve hiçbir zaman yazılım - donanım desteği olmayacak, bir bomba gibi patlamaya hazır telefonla baş başa kalacaklar. Bu yüzden hala elinizde Note 7 varsa hızlı bir şekilde cihazı iade etmenizde yarar var.

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0