Türkiye'nin En Büyük Oyun Fuarı GameX 2016 İçin Geri Sayım Başladı

0
0
0
0
0
Türkiye'nin En Büyük Oyun Fuarı GameX 2016 İçin Geri Sayım Başladı
Geçtiğimiz yoğun katılım nedeniyle izdiham yaşanan GameX fuarı bu yıl da 1 - 4 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek.

Türkiye'nin en fazla ziyaretçi alan dijital oyun fuarı GameX, geçtiğimiz yıl özellikle tanınmış oyun yayıncılarının ve YouTuberların da katılımıyla oldukça büyük bir kitleye ulaşmış; hatta katılımcılar arasında yoğunluktan dolayı zaman zaman izdiham yaşanmıştı.

GameX fuarının bu yıl da düzenleneceği tarih belli oldu. Uluslararası dijital oyun fuarı GameX, bu yıl 1 - 4 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul'da bulunan Lütfi Kırdar Uluslarası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek.

Bu yıl fuara biletle giriş yapılacak

Daha önce GameX fuarı çevrimiçi davetiye ile ücretsiz olarak ziyaretçi kabul ederken bu yıl bir değişikliğe gitti. Artık GameX fuarına katılmak isteyen kullanıcılar bilet alarak fuara giriş yapacak. Yaşanan izdiham olaylarından sonra fuara girişin ücretli olması mantıklı bir çözüm olsa da ücretli girişler bazı katılımcıların beklentilerini arttırabilecektir. Fuarın beklentileri karşılayıp karşılamayacağını ise 1 - 4 Aralık 2016 tarihlerinde öğreneceğiz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcı markaların stantlarının yanı sıra cosplayerlar, konserler, oyun etkinlikleri ve turnuvaların yer alacağı GameX 2016 fuarının internet sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0