11
6
5
5
3

Yine bir inceleme videosuyla karşınızdayız. Bu videomuzda uygun fiyatlı olup iyi bir ön kamera performansına sahip akıllı telefon arayanlar için epey iyi bir alternatif olan Casper VIA P2 modelini inceledik. Özellikle de ülkemizde satılan akıllı telefonlar içinde "Türkiye’de ilk ve tek f/2.0 diyafram aralığına sahip 20 MP ön kamera" iddasıyla piyasaya giren bu cihazın ne kadar iddiasına sadık olduğunu gelin hep beraber inceleyelim. 

Teknik özellikleriyle gayet ortalama performanslı bir cihaz izlenimi sunan Casper VIA P2, özellikle de ön kamera performansıyla bizi şaşırtmayı gerçekten başardı. 13 mp'lik arka kameraya sahip cihazın, ön kamerası kadar iyi olmasa da, fiyatına göre gayet başarılı olduğunu belirtelim. Çift sim kart desteğine de sahip olan cihazımız, aynı zamanda uygun fiyatıyla da göz dolduruyor. 

Videoyu çektiğimiz tarihte 1299 TL gibi fena olmayan bir fiyatla piyasaya giren cihaz, özellikle de çok fazla bütçe zorlamadan, hiç de fena olmayan bir akıllı telefon deneyimini vaad ediyor gibi. Yine de son yorum siz izleyicilerimize kalmış. Siz ne düşünüyorsunuz? Cihazı beğendiniz mi? 

11
6
5
5
3
Emoji İle Tepki Ver
11
6
5
5
3