5
4
3
2
1

Akıllı telefonlardan önce kaliteli bir fotoğraf çekmek istediğinizde profesyonel fotoğraf makinelerine ihtiyaç vardı. Günümüzde bu ihtiyaç akıllı telefonlarımız sayesinde önemli ölçüde giderildi. Özellikle çift arka kameraya sahip telefonlarla birlikte, telefon fotoğrafçılığı daha profesyonel çekimler yapabiliyor.

Telefonumuzda bulunan portre modu gibi özellikler pek çok kişi için yeterli olsa da bazı kişiler daha farklı ve özel fotoğraflar çekmek istiyorlar. Bugün sizlere telefonun ucuz veya pahalı olması farketmeksizin 2 kameraya sahip telefonlarda çekilebilecek kaliteli fotoğraf tekniklerine göz attık.

Bu teknikler sayesinde sizler de normal fotoğraflarınızı daha özel fotoğraflara çevirebilir, Instagram gibi sosyal medya platformlarında daha çok takipçi kazanabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafları Instagram üzerinden paylaşırken #Webtekno etiketini paylaşmayı unutmayın.

Videoda yer alan içeriklerden kısaca bahsetmek gerekirse, farklı ışık ve yansımaları kullanarak fotoğraflarda yer alan çeşitli pozlama çeşitlerine göre kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bazı tüyolar yer alıyor. Bu tüyoları izleyerek sizler de çeşitli denemeler yapabilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

5
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
5
4
3
2
1