Konami ve UEFA eSpor Turnuvası Yapmayı Planlıyor!

29
5
2
2
1
Dünyanın dört bir yanını saran eSpor çılgınlığı gün geçtikçe genişlemeye devam ediyor. Ülkemizde ve dünyada oldukça popüler olan eSpor, şimdi futbol oyuncuları için UEFA Şampiyonlar Ligi olarak karşımıza geliyor.

Dünya üzerinde bir çok oyunun eSpor turnuvaları gerçekleşiyor. Binlerce oyunun milyonlarca oyuncu kitlesi bulunmakta. En popüler futbol oyunlarından birisi olan Pro Evolution Soccer'ın yaratıcısı KONAMI çok yakında bir Şampiyonlar Ligi düzenleyecek. "UEFA Şampiyonlar Ligi" isminin lisans anlaşması için UEFA ile gerekli olan işlemlerin tamamlandığı öne sürüldü.

UEFA cephesinden oldukça olumlu bir açıklamanın geldiğini söylemek mümkün. Ayrıca KONAMI yetkilileri konuyla ilgili olarak düşüncelerini, “Turnuvaya katılan oyunculara heyecan verici bir tecrübe yaşatmayı planlıyoruz ve futbol severlere, canlı yayınlar ile bu heyecanı yaşatmak bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Ayrıca UEFA ile çalışmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek belirtti.

Pro Evolution Soccer 2018 ile yapılacak bu turnuvada özellikle de oyunun bu kadar popüler olduğu ülkemizi de temsil edecek ve bizleri gururlandıracak takımlar görebiliriz. Gelecekte bu tarz eSpor turnuvaları oldukça popüler bir hal alacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Pro Evolution Soccer gibi oyunların da e-spor arenasına girmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Kaynak : https://www.gamasutra.com/view/pressreleases/306400/KONAMI_TO_HOST_OFFICIAL_UEFA_CHAMPIONS_LEAGUE_eSports_COMPETITION_IN_UPCOMING_PES_LEAGUE_SEASON.php
29
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
5
2
2
1