Sosyal Medya Tarihimizin En Büyük Başarısı: Amanda Cerny, Yozgatlı Dayıya Evlenme Teklifi Etti!

1
0
0
0
0
Sosyal Medya Tarihimizin En Büyük Başarısı: Amanda Cerny, Yozgatlı Dayıya Evlenme Teklifi Etti!
Twitter ve Vine fenomeni Amanda Cerny, kendisine Twitter'dan mesaj atan Yozgatlı dayıya yine Twitter üzerinden evlenme teklifi etti.

Dün, ülkedeki sosyal medya tarihinin en fantastik günlerinden biri yaşandı. Justin Bieber'la olan ilişkisi sayesinde tüm dünyanın tanıdığı Twitter ve Vine fenomeni Amanda Cerny, kendisini Yozgat'a davet eden dayıya cevap vererek içimizde değişik hisler uyandırmıştı. Ülkede bir günde tam anlamıyla infial yaratan Cerny, kendisine gösterilen ilgiye karşılık memnuniyetini dile getirmek için mi yoksa ciddi ciddi düşündüğü için mi bilinmez ama dün akşam, Yozgatlı dayıya Twitter üzerinden evlilik teklifinde bulundu. Özellikle giydiği kıyafetten ve fotoğrafın çekildiği ortamdan niyetinin ciddi olduğunu açık açık belli eden Cerny (şakadan bile olsa evlilik teklifi etti, ötesi var mı?), son birkaç günde Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının favori ismi haline gelmeyi başardı.

'Bizim çocuklar'ın şimdiden dayıyla evlendirdiği Amanda Cerny, yengenin kelime anlamını öğrenmiş olacak ki aşağıdaki tweet'i göndermiş.

Yalnız hanım kızımız, kendisini 'bunalıma' sokacak gerçeği sonradan öğrenmiş. Bununla ilgili de bir tweet atan Cerny, Yozgat'a gidip kendisine yeni bir eş bulmak zorunda olduğunu, çünkü yeni aşkının evli olduğu gerçeğiyle karşılaşmış.

Yine de kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu her seferinde dile getiren yeni yengemiz, kendisiyle Türkiye arasında neler olduğunu tüm dünyanın öğrenmesi için birilerinin olan biteni İngilizceye çevirmesini istedi.

Kendisi için atılan bazı eğlenceli tweet'lere ise retweet yaparak karşılık verdi.

Yeni hayatına Türk kraliçe olarak başlamasıyla ilgili bir video çekmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Cerny'den en kısa sürede çekeceği videoyu yayınlamasını bekliyoruz. Bu arada büyüksün dayı; birçoğumuz sayende bu tatlı hanım kızımızın varlığından haberdar oldu :)

Biz de Webtekno ekibi olarak bayrakları asmayı unutmadık :)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0