Ultra İnce Asus Chromebook C223'ün Tüm Detayları Belli Olmaya Başladı

3
2
1
1
1
Asus'un yeni Chromebook'u C223, Norveçli bir perakendeci aracılığıyla basına sızdırıldı. Fiyatı henüz netleşmese de üst segment bir cihaz olması beklenmemekte.

Windows tabanlı bilgisayarları ve Android akıllı telefonlarıyla tanıdığımız Asus, son zamanlarda ürünleri arasında Google'ın yeni projesi olan Chromebook'lara da yer vermektedir. Chromebook C223, Asus'un Norveçli perakendecisi Power'dan sızan bilgilere göre bir sonraki Chrome OS işletim sistemli dizüstü bilgisayarı olacak.

Sızdırılan listeye göre Chromebook C223, 1366 x 768 çözünürlükte 11,6 inçlik bir ekrana sahip. Ayrıca cihazın beyni olarak, çift çekirdekli Intel Celeron N3350 “Apollo Lake” işlemci yer alacak. Donanım olarak düşük kalacağı belirtilen Chromebook C223'de 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanının olduğu belirtildi.

Chromebook C223 fotoğraflarda çok ince görünüyor ve 1,23 kg ağırlığında olduğu söylenmekte. Cihazın doğal olarak Play Store'u desteklediğini de varsayıyoruz, ancak dokunmatik ekran eksikliği Android uygulama deneyimini biraz zora sokabilir.

Bağlantı noktaları açısından, Chromebook C223'te bir adet USB Type-C bağlantı noktası, bir adet tam boyutlu USB bağlantı noktası, bir adet microSD kart yuvası ve sol tarafında bir kulaklık jakı bulunmakta. Sağ tarafda ise başka bir USB Type-C bağlantı noktasına yer verilmiş.

Son olarak Chromebook C223 için fiyatın 2.719 kron (336 dolar) olarak listelendiğini görmekteyiz. Bu fiyat, dizüstü bilgisayarın sahip olduğu donanım için biraz yüksek gibi görünse de şirket tarafından indirime gidileceği düşünülüyor. Chromebook C223 hakkında ne zaman piyasaya sürüleceği, insanların nereden satın alabileceği ve kaç adet üretileceği gibi pek çok bilgi bulunmamakta. Yakın zamanda Asus'tan resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/asus-chromebook-c223-specs-879270/
3
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
1
1