Eski NBA Yıldızı Shaquille O'Neal, "Shark Week" İçin Köpek Balıklarıyla Dolu Sulara Dalacak

13
3
3
2
0
Discovery Channel’ın 17 Temmuz 1988’den bu yana her yıl düzenli olarak yapılan Shark Week (Köpek Balığı Haftası) programı bu sene 30. yılına yakışır bir konuğu ağırlıyor. NBA tarihinin en domine basketbolcularından Shaquille O’Neal, Shark Week için köpek balıklarıyla dolu sulara kafes dalışı yapacak.

NBA tarihinin gelmiş geçmiş en renkli simalarından olan ve fiziksel gücü ile pota altını domine eden Shaquille O’Neal’ın televizyon ve sinema sektörüne son derece hakim bir isim olduğu biliniyor. Hali hazırda kendine ait bir spor programı bulunan, geçmiş dönemlerde başrolünü oynadığı filmler kadar yardımcı rollerle de adından sıkça bahsettiren eski basketbolcu, bu kez elini taşın altına sokarak en büyük fobilerinden birine meydan okuyor.

Bu sene “Shaq Week” sloganı altında ünlü basketbolcuyu köpek balıkları ile buluşturacak proje için O’Neal, bir dizi eğitim alıyor. Program dahilinde 2.16’lık boyu ile dev pivotun, kafes dalışı yapacağı tahmin ediliyor. Konu Shaquille O’Neal olduğunda ise kesin olan bir şey varsa o da 22 Temmuz'da eğlence dolu anların bizi beklediği gerçeği olarak görülüyor.

Her yıl Discovery Channel tarafından Shark Week olarak adlandırılan program serisi, bir hafta boyunca köpek balıklarına dair belgeseller yayınlarken, soyu tükenme tehlikesi altında olan köpek balığı türlerine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Kaynak : http://thecomeback.com/nba/shaquille-oneal-is-hosting-shark-week-on-discovery-channel.html
13
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
3
2
0