11
4
2
1
1

Webtekno olarak bu videoda, oyun oynayabileceğiniz, saat olarak kullanabileceğiniz, çeşitli animasyonlar yapabileceğiniz ve çeşitli eğlenceli eylemler gerçekleştirebileceğiniz Bluetooth hoparlör Divoom Timebox'u inceledik.

Akıllı telefonların hayatımızda tam anlamıyla büyük bir yer kaplamasıyla birlikte, bu cihazla entegre olarak çalışan birçok ürün de piyasaya çıkmaya başladı. Hatırlayacağınız üzere daha önce akıllı telefonunuzla entgre olarak çalışan akıllı ampül gibi birçok ürün tanıtmıştık. Divoom Timebox da telefonunuzla entegre olarak çalışan bir cihaz.

Öte yandan bu cihaz sadece entegre olarak çalışmakla yetinmiyor aynı zamanda kullanıcısıyla etkileşime de giriyor. Dilerseniz 8 bit Pixel ekranına çeşitli şekiller çizebilir ya da arzu ederseniz hazır olan çizimlerden faydalanabiliyorsunuz. Bununla birlikte kendiniz animasyon yapabilir ya da yapılmış animasyonları ekranınıza taşıyabilirsiniz.

Ayrıca, FM radyo özelliği de bulunan Divoom Timebox, size bir müzik keyfi de yaşatabilir. Tatmin edici kalitede ses deneyimi de sunan cihaz, müzik veya video dinlerken işinizi görecek seviyede bulunuyor. Masa saati olarak da kullanabileceğiniz Divoom Timebox'ın özellikleri şu şekilde:

İşlemci: 296 MHz

Frekans Aralığı: 60-20000Hz

Ekran: 121 Pixel LED

Ses Çıkışı: 5W

Güç (Işık): 3W

Hassasiyet: 75dB

Batarya: 2500mAh

Sürücü: 3''

Ağırlık: 428g

Dahili Mikrofon

Bağlantı

Bluetooth V4.0

AUX in / AUX out

Boyut: 119 x 55 x 119mm

Bluetooth Menzili: 10m

11
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
11
4
2
1
1