Uzaylıların Dünya’ya Geldiğinin En Büyük Kanıtlarından Birisi Olan, 250.000 Senelik Eser!

1
1
0
0
0
Bilim insanları tarafından bulunan 250.000 yaşındaki eser, uzaylıların eski çağlarda Dünya’ya gelmiş olduğunun en büyük kanıtlarından birisi olarak görülüyor.

Uzaylıların Dünya’yı ziyaret ettiğiyle ve hatta eski çağlarda yaşamış olan insanlarla bir şekilde bağlantı kurduğuna dair söylemleri sıklıkla duymuşsunuzdur. Eğer duyduklarınıza inanmadıysanız veya daha fazla kanıtın iyi olabileceğini düşünüyorsanız, bu haberimize bayılacaksınız.

Yukarıda görmüş olduğunuz eser, pek belli olmasa da yaklaşık 250.000 yaşında. Şeklinden de anlayabileceğiniz gibi özenle biçimlendirilmiş olan bu eser, uzaylıların asırlar önce gezegenimize uğradıklarının en büyük kanıtı olarak görülüyor. Bunun nedeni ise eserin alüminyumdan üretilmiş olması.

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmalara göre bu gizemli eserin yaklaşık yüzde 90’ı alüminyumdan, geri kalan yüzde 10’u ise başka metallerden oluşuyor. Alüminyumun ilk olarak 1825 senesinde Danimarkalı kimyager Hans Christian Orsted tarafından ayrıştırılarak üretildiği düşünüldüğünde, eserin gerçek gizeminin üretim tarihinde saklı olduğu anlaşılıyor.

1973 senesinde Mures Nehri’nin tabanında bulunan eser, “Auid artifact” ismiyle anılıyor. 20 cm uzunluğa, 12 cm genişliğe ve 7 cm kalınlığa sahip olan bu eserin kim tarafından, ne amaçla ve nasıl üretildiği hala bilinmiyor.

Kaynak : http://www.ancient-code.com/250000-year-old-artifact-ultimate-evidence-ancient-astronaut-technology/
1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0