Uzaylıların Dünya'yı İşgal Etmelerinin Sebebi Olabilecek 8 Şey

129
32
10
9
8
Uzaylılarla bir gün karşılaşırsak bize nasıl yaklaşacaklarını öngörmek zor. Belki dost canlısı olacaklar, belki de düşmanca bir tavır takınacaklar...

Düşmanca davranırlarsa karşı koyabilir miyiz, onu da bilemiyoruz... Peki uzaylılar, Dünya'yı işgal etmeyi neden düşünürler, hangi özelliklerimiz çekici gelir? İşte onlardan 8 tanesi:

1. İhtiyaçları olan bir şeye sahip olmamız

Her geçen gün uzayla ilgili yepyeni keşifler yapıyoruz. Uzaylı bir medeniyet de bizle alakalı böyle bir keşif yapmış ve sonucunda ihtiyaçları olan bir maddenin gezegenimizde bulunduğunu öğrenmiş olabilirler. Bu nedenle bize savaş açmayı düşünebilirler.

2. Egemenlik kurmayı sevmeleri

Bilim kurguda bir türün diğer türleri köleleştirmesi sık sık yer alan bir senaryodur. Uzaylılar da bir süredir bizi izleyip kontrol altına almaya karar vermiş olabilirler.

3. Bizi gezegene zarar vermekten alıkoymak için

İnsanlık olarak Dünya'daki kaynakları hızla tüketiyoruz. Belki de uzaylılar, Dünya'nın konumu itibariyle önemli bir gezegen olduğunu ve var olmaya devam etmesi gerektiğini düşünüyor olabilirler, bu nedenle de gezegene düşüncesizce zarar veren bizleri yok etmek isteyebilirler.

4. Bizle beslenebilmek için

Kim bilir, belki de insanlar olarak bir uzaylı türü için oldukça iyi bir besin kaynağıyızdır. Kendi gezegenimizde bile insan eti seven insanlar, yani yamyamlar bulunuyor. O yüzden 8 milyara yakın insan, uzaylılar için güzel bir menü olabilir.

5. Genlerimiz için

Uzaylılar, DNA'larımızda yer alan bazı özellikleri faydalı bulabilir ve kendilerine enjekte etmek isteyebilirler. Bu nedenle orjinal DNA'larımıza sahip olmaları gerekebilir, bu da bizi işgal etmelerine sebep olabilir.

6. Dünya'yı kendi evleri yapmak isteyebilirler

Belki nüfusları arttığından, belki kendi gezegenleri ömrünün sonuna yaklaştığından, belki de ticaret yaptıkları galaktik imparatorluklarla aralarında stratejik bir konumda bulunduğumuz için bazı uygarlıklar Dünya'ya yerleşmek isteyebilirler. Böyle bir karar alırlarsa bize acıyacaklarını düşünmek de hayalcilik olur... Sonuçta biz bile kuşlara, ağaçlara ve diğer canlılara acımadan, binalar dikmek için doğayı yok eden bir türüz.

7. Bizden çekindikleri için

İnsanlar gerçekten başarılı bir tür. Diğer canlıları avlıyor, yok ediyor, doğayı tahrip ediyor ve dehşet saçıyoruz. Belki bu durum neticesinde gelecekte iyice geliştiğimizde sadece gezegenimize değil, koca galaksiye bile zarar vermeye başlayacağız. Bu nedenle tehlikeyi daha baştan yok etmek isteyen uzaylı türleri bulunabilir.

8. Eğlence amaçlı

Tıpkı hayvanları sirklerde eğlence amaçlı kullanıp manipüle ettiğimiz gibi, uzaylı türleri de aynı amaçlarla bizi ele geçirmeye çalışabilir.

Kaynak : https://futurism.media/10-reasons-aliens-would-invade-earth
129
32
10
9
8
Emoji İle Tepki Ver
129
32
10
9
8