Valve, Steam Link Uygulamasının App Store'da Yer Alması İçin Çalışmalara Devam Ediyor

8
3
1
1
0
Steam oyunlarını bilgisayardan cep telefonuna yansıtarak cep telefonu ile oynamanızı sağlayan Steam Link uygulaması, daha önce App Store'da yer almak için izin alamamıştı.

Valve geçtiğimiz günlerde Steam oyunlarınızı telefonunuz üzerinden oynayabileceğiniz bir uygulama yayınlamış ve Google Play Store'da da yerini almıştı. Apple ise Steam Link uygulamasının App Store'da yer almasına izin vermemişti. Valve'ın daha önce Apple tarafından veto edilen uygulaması için yeni bir beta sürümü geliştirdiği ortaya çıktı.

Valve geçtiğimiz ay içerisinde iPhone, iPad ve Apple TV'ler için Steam Link uygulaması geliştirmişti ancak Apple yayınlanmasına izin vermemişti. Apple, uygulamanın kullanıcı tarafından oluşturulan içerik, uygulama içi satın almalar ve içerik kodları gibi birçok aykırı durumun olduğunu belirtmişti.

Valve ise App Store yönetmeliğine aykırı durumları düzeltmeye çalışacağını ve iOS cihaz sahiplerinin de bu uygulamadan faydalanmasını sağlayacaklarını belirtmişti. Bu hafta ise Apple'ın yazılım geliştiricileri için test oyun alanı olan TestFlight'ta yeni bir Steam Link beta uygulaması ortaya çıktı. Bu gelişmeler ışığında Steam Link'in yakın zamanda iOS cihazlarla buluşabileceğini söyleyebiliriz.

Kaynak : http://www.idownloadblog.com/2018/06/14/valve-steam-link/
8
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
0