Ve PlayStation 4 İçin de Korsan Oyun Devri Başladı!

152
25
20
18
16
PlayStation 4'te yavaş yavaş korsan oyun devri başlıyor. Knights of the Fallen adlı grup, bu konu üzerinde sıkı çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

PlayStation 4'ün sıkı güvenlik adımlarını aşan korsanlar, yavaş yavaş korsan oyun devrini başlatmaya hazırlanıyor. Önceki nesil PlayStation'larda olduğu gibi aynı kaderi paylaşan PlayStation 4 de anlayacağınız üzere korsanlara boyun eğmek zorunda kaldı.

Oyun fiyatlarının yüksek olmasından dolayı korsana doğru yönelen kullanıcıların talebini dinleyen Knights of the Fallen adlı grup, Playstation 4'te korsan oyun oynatmayı başardı.

PlayStation 4'te Korsan Oyun Nasıl Oynanır?

PlayStation 4'te korsan oyun oynamanız için ilk önce cihazda, Ağustos 2014'de yayınlanan sistem yazılım güncellemesi 1.76'nın kurulu olması gerekiyor. Fakat, Knights of the Fallen adlı grup yapmış olduğu açıklamayla her oyunun korsan olarak oynanamayacağının altını özellikle çiziyor. Şu anlık sadece eski oyunları çalıştırabildiklerini açıklayan grup, Grand Theft Auto V, Assassin’s Creed IV: Black Flag ve son olarak Far Cry 4 gibi oyunların oynanabileceğini belirtti.

Henüz bu gelişme hakkında Sony cephesinde bir açıklama gelmedi. Ancak, Sony'nin korsanlara karşı çok sıkı önlemler alacağı tahmin ediliyor. 

152
25
20
18
16
Emoji İle Tepki Ver
152
25
20
18
16