Webtekno'dan Bayramda Ailecek İzlenebilecek 4 Film Önerisi

2
1
0
0
0
Webtekno'dan Bayramda Ailecek İzlenebilecek 4 Film Önerisi
Bu bayramda da geçen bayram olduğu gibi ailenizle keyifle izleyebileceğiniz, filmleri Kurban Bayramına özel listeledik.

Kültürümüzde bayramlar son derece önemli bir yer tutmakta. Ne kadar eski tadını alamasak da, bayramı her zaman beklemişizdir ve geldiği için mutlu olmuşuzdur.

Biz de Webtekno olarak evinizde bayram ziyaretleri beklerken, özellikle ailenizle izleyebileceğiniz şekilde olan filmlerden birkaçını önereceğiz. Birbirinden farklı 3 tür ve bir de Yeşilçam bonusumuz var.  Umarız hepsinden keyif alırsınız. (Filmleri izleyeceğim diye bayram ziyaretlerinizi aksatmayın, aman ha!)

Sözü daha fazla uzatmadan küçük listemize geçelim:

Ace Ventura Serisi / Budala Dedektif (Komedi)

Komedi filmlerinin ustası olan Jim Carrey’den hep beraber izleyebileceğimiz, harika bir komedi!

Ace Ventura’nın konusu ise şu şekilde: ‘’Ace Ventura adındaki kişi, insanların kaybolan hayvanlarını kendine özel metodlarla bulmakta bir numaradır. Superbowl turnuvasının maskotu olan Snowfeak, turnuva başlamadan kaybolmuştur. Yöneticiler ise son çare olarak Ace Ventura’ya başvururlar, titizlikle çalışan Ace Ventura Snowfeak’ın izini bulmuştur…’’

Ace Ventura’nın kadrosunda ise başta Jim Carrey olmak üzere Courteney Cox, Judy Clayton, Sean Young, Udo Kier gibi isimler bulunmakta.

World War Z / Dünya Savaşı Z (Aksiyon, Macera)

Usta oyuncu Brad Pitt’ten efsane bir aksiyon!

Dünya Savaşı Z’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Çin’de ortaya çıkan bir virüs, yaşayan insanları zombilere dönüştürmeye başlamıştır. İnsanoğlu ikiye ayrılmıştır. İnsanlar ile zombiler arasında artık sıradışı bir savaş patlak vermiştir…’’

Dünya Savaşı Z’nin kadrosunda ise Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale, Ludi Boeken, Matthew Fox gibi isimler bulunuyor.

Sihirbazlar Çetesi Serisi / Now You See Me (Gizem, Suç, Macera)

Sihirbazların hükmettiği bir dünyaya merhaba deme zamanı.

Sihirbazlar Çetesi’nin konusu ise şu şekilde: ‘’Kendilerine Sihirbazlar Çetesi adını veren grup, işlerinde son derece başarılılardır. Gösteri yaptıkları sırada bir bankayı soyarlar. FBI bu durum karşısında sessiz kalamaz ve peşlerine takılır. Çete ve FBI arasında heyecanlı bir macera olacaktır…’’

Sihirbazlar Çetesi’nin kadrosu çok güçlü: Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woddy Harrelson, Dave Franco, Daniel Radcliffe*.

Yeşilçam Bonusu: Gülen Gözler

Yeşilçam’In efsane yönetmeni Ertem Eğilmez’den efsane bir aile filmi…

Gülen Gözler’in konusu ise şu şekilde: ‘’Yaşar Usta ve Nezaket hanım beş yetişkin kızıyla beraber İstanbul’da yaşar. Yaşar Usta çocuklarının hep erkek olmasını istediğinden dolayı, tüm kızlarına erkek ismi koyar. Kızları büyüdükçe, aşk hayatlarına atılırlar. Ancak içinde bulundukları aşk hayatları, Yaşar Usta’nın hoşuna gitmeyecektir…’’

Gülen Gözler’in kadrosu efsane isimlerden oluşuyor: Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Halit Akçatepe ve Ayşen Gruda…

Not: Gülen Gözler'in yapım evliğini üstlenen Arzu Film, Gülen Gözler'i HD halde Youtube'de yayınlandı. Yukarıdan izleyebilirsiniz.

Bayram için önerilerimiz bu kadar. İyi bayramlar ve iyi seyirler.

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0