WhatsApp’a Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi!

0
0
0
0
0
WhatsApp’a Görüntülü Konuşma Özelliği Geldi!
WhatsApp, neredeyse aylardır gelmesini beklediğimiz görüntülü konuşma özelliğini yayınladı.

Şirketin yaptığı duyuruya göre WhatsApp, bugün itibarı ile görüntülü konuşma özelliğine kavuştu. WhatsApp kullanıcıları, bu özellik sayesinde birebir video görüşmesinin yanı sıra ayrıca yazılı olarak da mesajlaşabilecekler.

Uygulamayı açtığınızda görüntülü görüşme ikonu, birebir sohbetlerdeki telefon simgesinin hemen altındaki sesli çağrıların bulunduğu yerde olacak.

WhatsApp yaptığı açıklamada, video görüşmesinin uygulamanın uzun zamandır en çok talep edilen özellikler arasında yer aldığını belirtti. Bu özelliğin neden bu kadar geç eklendiği üzerine bir detay vermeyen şirket, ancak eski cihazların kullanıldığında ya da bağlantının zayıf olduğu bölgelerde, video görüşmesinin teknik olarak bazı sorunlar çıkartabileceğini ima etti. Şirketin blog sayfasından yapılan bir açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: "Bu özellikleri yalnızca en pahalı telefonlara ya da en iyi hücresel ağlara sahip olan kullanıcılara değil, herkesin kullanılabileceği hale getirmek istiyoruz."

Güncelleme ilk olarak Brezilya ve Hindistan gibi milyonlarca nüfusa sahip ülkelerdeki kullanıcılara gelecek şekilde optimize edilse de Türk kullanıcılar, bugünden itibaren görüntülü konuşma desteğini kullanmaya başladılar.

Kaynak : http://mashable.com/2016/11/15/whatsapp-video-calling
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0