WhatsApp, Aktarılan Mesajın Kaynağını Gösteren Yeni Özelliğini Test Ediyor

17
12
10
2
1
WhatsApp beta sürümüne eklenen yeni bir özellik, aktarılan mesajın kaynağını kullanıcılara net bir şekilde göstermeyi hedefliyor.

Son dönemde yeni geliştirmelerle işlevselliğini üst seviyeye çeken WhatsApp; mavi tiki devre dışı bırakmak, konuşmaları diğer grup ya da kişiye pratik bir şekilde iletebilmek, son görülme tarihini kapatabilmek gibi pek çok opsiyonu başarılı bir şekilde hayata geçirdi.

Bu tür geliştirmelerin hepsi WhatsApp’ın beta sürümü içerisinde test edilerek bugünkü başarılı halini aldı. Şimdilerde ise WhatsApp’ın gözünde yeni bir geliştirme var. Bildiğiniz üzere bir kullanıcı ile yaptığınız WhatsApp konuşması, istendiği takdirde farklı bir WhatsApp grubuna da ya da kişilere aktarılabiliyor. Bu opsiyonu daha da güvenilir hale getirmek isteyen ekip, şu sıralar mesajın kaynağını da iletilen kişiye bildirebilmek için kolları sıvadı.

Beta sürümünde test edilen özellik, aktarılan mesajın kaynağını doğrudan göstererek karışıklıklarının önüne geçmeyi planlıyor. Tabii bu geliştirmenin kopyalanıp atılan mesajlara etkisi olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak yine de “güven” anlamında başarılı bir geliştirmenin ilk adımlarının atıldığını söylemek mümkün.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/whatsappta-mesajlari-artik-boyle-goreceksiniz-40863249
17
12
10
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
12
10
2
1