WhatsApp, Grup Görüntülü Görüşme Özelliğini Nihayet Yayınladı

41
5
3
2
0
WhatsApp, uzun süredir üzerinde çalıştığı grup görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sunarak kullanıcıların 4 kişiye kadar çoklu görüntülü görüşme gerçekleştirmesini mümkün kıldı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, uzun zamandır test edilen grup görüntülü görüşme özelliğini nihayet kullanıma sundu. Artık WhatsApp kullanıcıları, 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşmesi gerçekleştirebilecekler.

Grup görüntülü görüşme özelliğinden faydalanmak için öncelikle görüşme içinde yer alacak kişilerden biriyle standart görüntülü görüşme başlatmanız gerekiyor. Görüşme başladıktan sonra ekranın sağ üst bölümünde bir kişi ikonunun yanında ‘+’ simgesi göreceksiniz. Bu simgeye dokunduğunuzda WhatsApp kişileri listeniz açılacak ve görüntülü görüşmeye katılmasını istediğiniz kişileri listeden seçebileceksiniz.

WhatsApp şu anda 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşme desteği sunsa da gelecekte bu sayının artma ihtimali bulunuyor. Zira bir başka görüşme uygulaması olan FaceTime, 32 kişiye kadar görüntülü görüşmeyi destekliyor.

WhatsApp’ın yeni grup görüntülü görüşme özelliği hem Android hem iOS hem de Windows Mobile akıllı telefonlar için beta sürümde kullanıma sunulmuş durumda. Eğer uygulama içinde özelliğe erişemiyorsanız uygulama mağazasına giderek WhatsApp’ı güncelleyebilirsiniz.

41
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
41
5
3
2
0