WhatsApp'ta Bir Kişi Veya Grubun Medyalarını Galeriden Gizlemek Artık Mümkün

34
15
13
13
13
WhatsApp, belirli bir kişi ya da grubun medya dosyalarını galeriden gizlemeye olanak sağlayan özel medya görünürlüğü özelliğini Android beta sürümüne yayınladı.

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, Android beta programı için yayınladığı güncelleme ile birlikte uygulamaya kişisel ya da grup sohbetlerindeki medya dosyalarını galeriden gizleme seçeneği getirdi. Daha önce yayınlanan bir güncelleme ile kullanıcılar, tüm WhatsApp medya dosyalarını galeriden gizleyebiliyorlardı. Fakat yeni gelen özellik,  belirli bir kişi ya da gruptan gelen medyaları gizlemeye olanak sağlıyor.

 

İsteyen kullanıcılar hala Ayarlar menüsünden Sohbet sekmesini ziyaret ederek tüm WhatsApp medyalarını galeriden gizleyebilecekler. Galeriden tüm medya dosyalarını gizlemek istemeyen kullanıcılar ise medya dosyasını gizlemek istedikleri grup ya da bireysel sohbetlerin grup ya da kişi bilgisi sayfasına girerek medya görünürlüğü sekmesinden görünürlük ayarlarını değiştirilebilir.

Özel medya görünürlüğü özelliğinden faydalanabilmek için WhatsApp’ı 2.18.194 sürümüne güncellediğinizden emin olun.  Özellik aktif olduğunda tüm sohbetler için genel medya görünürlüğü ayarları geçerli olacaktır. Ayarını değiştirmek istediğiniz sohbetleri tek tek ziyaret etmeniz gerekiyor. Özel medya görünürlüğü şu an için sadece beta kullanıcılarının kullanımına sunuldu. Android için WhatsApp beta programına katılmak isteyen kullanıcılar buraya tıklayabilirler.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/apps/news/whatsapp-for-android-media-visibility-toggle-particular-contacts-groups-1872688
34
15
13
13
13
Emoji İle Tepki Ver
34
15
13
13
13