WhatsApp, Yeni Güncelleme İle Birlikte Galeri Gizleme Özelliği Sunacak

16
2
2
1
0
WhatsApp yeni gelecek güncelleme ile birçok yenilik getirmeyi planlıyor. En dikkat çekici olanı ise uygulama üzerinden gelen medyaların galeride gözükmeme seçeneği oldu.

WhatsApp, daha önce iOS cihazlarda olan medyaları kaydetmeme özelliğine benzer bir özellik getirmeyi planlıyor. Hem Android hem de iOS cihazlarınızda, WhatsApp üzerinden medyalarını galeride görmek istemediğiniz konuşmaları seçebileceksiniz. Medyaların telefonunuza indirilmesini, ancak galeride gösterilmemesini tercih edebileceksiniz.

Özellikle kalabalık gruplarda yer alan medyaları telefonumuzun galerisinde görmek can sıkıcı olmaktadır. Ancak çoğumuz daha sonra bu içeriklere ihtiyaç duyabilmekteyiz ve bu noktada WhatsApp, belirlediğiniz kişilerden veya gruplardan gelen medyaları indirmenizi sağlayacak fakat galeride göstermeyecektir.

Seçenek sunulurken varsayılan evet olarak ayarlanmıştır yani belirli bir kişi için hayır seçeneğini seçmezseniz, medya galeride görünür olacaktır. Yeni özellik önceki betalarda test edilmiş ancak birçok kullanıcı tarafından bilinmemekteydi. Yakın zamanda yapılacak güncelleme ile beraber özelliğin bütün kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Kaynak : https://beebom.com/whatsapp-now-lets-you-hide-received-media-from-gallery/
16
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
2
1
0