Windows 10'un Ses Ayarlarını Sevmeyenlere Muhteşem Bir Önerimiz Var!

46
5
1
1
1
Microsoft Windows'un belki de en zayıf yönleninden biri olan ses denetimcisi ayarlarından hoşnut değilseniz, sizler için çok pratik ve hayat kurtaran bir tavsiyemiz var.

Örnek bir senaryo yazalım: Oyun oynuyorsunuz ama bir yeri geçemediniz. Masaüstüne dönüp YouTube'a girerek nasıl geçeceğinizi izleyeceksiniz. Oyundaki ses, videoda izlediğiniz sesi bastırıyor. Alt-Tab yapıp oyuna giriyorsunuz, arka plan müziğini kapatıyorsunuz ve tekrar masaüstüne dönüyorsunuz. Halbuki bunu daha kolayca yapmanın bir yolu olmalı, değil mi?

Eğer siz de ses düzeyi karıştırıcısına girmek için onca menü arasında gidip gelmekten hoşnut değilseniz, EarTrumped isimli uygulamayı deneyebilirsiniz. Microsoft'un eski mühendislerinden olan Dave Amenta tarafından geliştirilen uygulama, ses açma butonuna orta tuşla tıkladığınızda sesi komple kapatması gibi küçük ama oldukça etkili yenilikler içeriyor. 

,

İlk olarak 2015 yılında kişisel kullanım için geliştirilen uygulama, daha sonrasında ise herkesin faydalanması için Microsoft'un Mağaza uygulamasında yayınlanmış durumda. Dün itibarı ile 2.0 versiyonu çıkan uygulamada yenilikler ve hata düzeltmeleri bulunuyor.

Siz de Windows 10'un ses denetçisinden memnun değilseniz, buraya tıklayarak uygulamanın sayfasına ulaşıp uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/13/17457778/eartrumpet-windows-10-audio-app
46
5
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
46
5
1
1
1