Wonder Woman 2'den İlk Görsel, Filmin Yıldızı Gal Gadot'tan Geldi

38
6
2
2
1
Wonder Woman 2'den İlk Görsel, Filmin Yıldızı Gal Gadot'tan Geldi
DC'nin 2019'da izleyici ile buluşturacağı Wonder Woman 2'ye dair ufak detaylar gelmeye başlamıştı. Son haber ise Gal Gadot'tan geldi.

DC, sinema filmleriyle yakalayamadığı başarıyı, Wonder Woman ile yakalamıştı ve hal böyle olunca çok geçmeden yeni bir film haberi gelmişti. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan yapımın orijinal isminin ise 'Wonder Woman 1984' olacağı açıklanmıştı. Setten görüntüler ve senaryoya dair bazı ufak bilgilerin de sızdığı yapımdan son haber ise, Wonder Woman'ı canlandıran Gal Gadot'tan geldi.

Gal Gadot, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, yeni filmde Wonder Woman'ın nasıl görüneceğini açıklamış oldu. Kotüm, ilk bakışta oldukça etkileyici görünüyor ancak pek çok kişiye göre pek de 'yeni' sayılmaz. Yine de Gal Gadot, belli ki bu yeni görüntüyü hayli sevmiş durumda.

Filme dair şimdilik bilgilerimiz; Gal Gadot'un kostümü, seksenlerde geçecek olması ve kahramanımızın karşısında baş düşmanlarından birisi olan Cheetah'ı görecek olmamızdan ibaret. Bir de vizyon tarihi var. Eğer DC hayranıysanız ve Wonder Woman 1984 için heyecanlıysanız, ne yazık ki uzunca süre beklemeniz gerekecek, çünkü film 1 Kasım 2019'da vizyona girecek.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/heres-your-first-look-at-wonder-woman-in-her-1984-outfi-1826887853
38
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
38
6
2
2
1