Xiaomi 2 Günde 1 Milyondan Fazla Telefon Sattı!

36
19
12
3
2
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Hindistan'da dünya üzerinde daha önce görülmemiş bir rekor kırarak 48 saat içinde 1 milyondan fazla akıllı telefon sattı.

İnanılmaz derecede popüler Xiaomi, yeni bir dünya rekoru kırdı. Sadece Hindistan'da 48 saat içinde 1 milyondan fazla akıllı telefon satan firma, başarısını takipçileriyle paylaştı. 

Hindistan'da Amazon ve Flipkart üzerinden devam ettirilen online festival satışlarında sadece Xiaomi markalı 1 milyondan fazla akıllı telefon satıldı. Eğer bunu bölümlendirirsek, dakikada ortalama 300 akıllı telefon demek oluyor. 

Xiaomi'ye göre bu başarı yine kendilerine ait olan rekoru kırıyor. Geçen yıl aynı zamanlarda satışların 1 milyonu geçmesi 18 günü bulmuştu. Firma yetkilisi: "Bu başarı endüstrinin ilk örneği ve Xiaomi Hindistan için bir mil taşı niteliğinde." Satışlar süresince en çok satılan akıllı telefon Flipkart'a göre Xiaomi Redmi Note 4 olurken Amazon'da da satılan o kadar markanın yanında Xiaomi cihazlar ezici bir üstünlüğü ellerinde bulundurdular. Her iki platformda da en çok satılan marka Xiaomi oldu.

Kaynak : http://www.gsmarena.com/xiaomi_sells_over_1_million_smartphones_in_india_in_2_days-news-27431.php
36
19
12
3
2
Emoji İle Tepki Ver
36
19
12
3
2