Xiaomi, Android One'lı Mi A2 İçin Bir Tanıtım Posteri Yayınladı

7
4
2
1
1
Şirketin bir sonraki amiral gemisi olması beklenen Mi A2 modeli için bir tanıtım posteri yayınlayan Xiaomi, cihazın Android One platformuna üye olacağını da doğrulamış oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, gerek amiral gemileri, gerek giriş seviye telefonları, gerekse fiyat/performans cihazları ile global akıllı telefon pazarında kendine önemli bir yer edinmiş durumda. Xiaomi’nin global olarak kendine hatırı sayılır bir kullanıcı ve hayran kitlesi edinmiş olması, şirketin bir sonraki adımını daha sağlam atabilmesini sağlıyor.

Twitter üzerinden yeni bir tanıtım posteri yayınlayan Çinli şirket, merakla beklenen Mi A2 modelinin yakında tanıtılacağının sinyalini vermiş oldu. Takipçilerine ‘Are you a big fan of #MiA1?’ (Mi A1’in büyük bir hayranı mısınız?) şeklinde bir soru yönelten şirket, tweetin sonunda da ‘#2isbetterthan1’ (2, 1’den daha iyidir) şeklinde bir etiket kullandı.

2017 yılının ikinci yarısında tanıtılan Mi A1, Android One platformuna üyeydi ve bu sayede kullanıcılara stok Android arayüzü kullanma fırsatı tanıyordu. Hem posterden hem de tweetteki etiketlerden anladığımız kadarı ile serinin devamı olan Mi A2 de Android One platformuna üye olacak.

Sızıntılara göre Mi A2, 2.2GHz frekans hızına sahip 8 çekirdekli bir işlemciye, 4GB ve 6GB RAM kapasitesi seçeneklerine ve 5.99 inç ekrana sahip olacak. 20 megapiksel arka kamerası bulunacak olan cihazın 24 Temmuz’da İspanya’da düzenlenecek bir lansman etkinliği ile global tüketicilere tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.yugatech.com/news/xiaomi-teases-new-android-one-smartphone/#sthash.03pVhSyL.dpbs#wFy81iXUB7z2XHXt.97
7
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
1
1