Xiaomi, Avrupa'ya 5 Yeni Akıllı Telefon Modelini Getiriyor

29
5
5
3
2
Avrasya Ekonomik Komisyonu veri tabanından elde edilen listelere göre Xiaomi, 5 yeni akıllı telefon modelini Avrupa pazarına getirecek. Bu cihazların neredeyse tamamının Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor.

Global pazardaki payını genişletmek isteyen Xiaomi’nin 5 yeni akıllı telefon modelini daha Avrupa pazarında satışa sunacağı Avrasya Ekonomik Komisyonu (EEC) veri tabanın ortaya çıktı. Söz konusu cihazlardan bazılarının Temmuz ayı içerisinde Avrupa’da satışa sunulacağı zaten biliniyor olsa da 5 yeni modelin birden kısa sürede satışa çıkacağı düşünülmüyordu.

Mi A2 modelinin Avrupa’ya geleceği zaten biliniyordu. Bunu takiben Mi A2 Lite da 24 Temmuz’da İspanya’da resmi bir lansman ile tüketicilerin beğenisine sunulacak. Mi A2 Lite’ın kısa süre önce Hindistan’da tanıtılan Redmi 6 Pro’nın global sürümü olacağı düşünülüyor fakat cihazda küçük değişiklikler de bulunabilir.

Xiaomi’nin yeni orta seviye fiyat/performans canavarı Mi Max 3 ise 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek bir lansman töreni ile Çinli tüketicilere tanıtılacak. Cihazın kısa süre içinde Avrupa'da da satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi ayrıca şirketin en güncel amiral gemisi Mi 8'i de resmi olarak Avrupa pazarına getirecek.

Xiaomi’nin Avrupa’da satışa sunacağı son model ise şirketin yeni akıllı telefon serisi olan Pocophone olması bekleniyor. Şu an için geliştirilen Pocophone markalı cihaz hakkında edinilen bilgiler 64GB ve 128GB dahili depolama birimine ek olarak 6GB RAM kapasitesine sahip olması ile sınırlı.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/six_new_xiaomi_devices_coming_to_the_european_market_eec_confirms-news-32201.php
29
5
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
5
5
3
2