Xiaomi Durdurulamıyor: Şirket, Şimdi de Akıllı Elbise Kurutucusunu Duyurdu

34
7
4
2
1
İsmini genellikle akıllı telefonlar ile andığımız Xiaomi, bu kez oldukça farklı bir ürünle tüketicilerinin karşısına çıktı. Söz konusu olan bu yeni ürüne muhtemelen en çok ev hanımları sevinecekler.

Ürün gamına her geçen gün birbirinden farklı çeşitler ekleyen Xiaomi, bu kez bir “Akıllı kurutucu” ile karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda ev ürünlerine yönelik bazı çalışmalar yapan şirket, akıllı teknolojileri sonunda bir kurutucuya entegre etmeyi başardı.

Oldukça pratik kullanımıyla işleri büyük oranda kolaylaştıran Mr. Bond M1, tasarımıyla da tam bir mühendislik eseri olmuş.

Küçük mekanlara yönelik optimum boyutlarıyla ve taşıdığı fonksiyonlarla şirin mi şirin bir görünümü olan Mr. Bond M1, herkesin sahip olmak isteyeceği bir ürün. Güçlü taşıma kapasitesiyle tavana asılabilen cihaz, katlandığında 1000 x 316 x 73 ebatlarına, tamamıyla açıldığında ise 1690 x 496 x 156 mm boyutlarına ulaşıyor. M1 ve M1 Pro olmak üzere iki farklı modeli olan kurutucu, Pro versiyonuyla sıcak hava üfleyebiliyor ve elektrikli ısıtma sistemi ile daha hızlı kurutma işlemi yapabiliyor.

Sahip olduğu rafları ile beraber duvara monte edilebilen cihaz aynı zamanda bir asansör sistemine sahip. M1 Pro modelinde 940mm’ye kadar elle uzatılabilen, duvardaki bir düğme ile asansörü aktif edilip mesafesi 1200mm’ye kadar artırılabilen kurutucu 30KG’a kadar elbise taşıyabiliyor.  

Bu yeni akıllı kurutucu ayrıca bir mobil uygulama desteğine de sahip. “Mi Home” adı verilen bu uygulama ile cihazı kontrol edebiliyor ve çalışma sürelerini ayarlayabiliyorsunuz. Mr. Bond M1 Akıllı Kurutucu’nun normal versiyonu 8KG ağırlığındayken, Pro modeli ise 10KG ağırlığa sahip. LED ve asansör sistemiyle toplam 153W güç tüketen cihazın Pro modeli kurutucusu aktifken ilave olarak 500W fazladan enerji kullanıyor. Bu iki cihazın bekleme modunda tükettiği enerji ise yalnızca 0,9W.

Son olarak ürünün fiyatını ve çıkış tarihini merak edenler için bilgi verelim. 14 Ağustos’ta piyasaya çıkması beklenen cihazın normal versiyonu 139 dolardan, Pro versiyonu ise 196 dolardan satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/04/xiaomis-latest-crowdfunding-product-is-a-smart-dryer/
34
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
34
7
4
2
1