Xiaomi Kullanıcıları Bekledikleri MIUI 10 Güncellemesine Kavuştular!

97
12
9
5
5
Dünyada ve ülkemizde adını başarı ile duyuran Xiaomi, birçok köklü firmaya rakip olacak ve hatta bazı yönlerden de onları geçecek konuma geldi. Sevilen marka, şimdi cihazlarına yeni bir güncelleme sundu.

Zaman içerisinde kendini geliştiren ve şimdi en büyük teknoloji firmalarına kafa tutar seviyeye gelen Çinli şirket, piyasaya sürdüğü her cihazı ile ilgi odağı olmayı ve adından söz ettirmeyi başarıyor. Firma sadece akıllı telefon üretmese de birçok kişi Xiaomi markasını donanımlı akıllı telefonları ile tanıyor.

Ürünlerinin akıbetini satış sonrasında da izleyen ve gerekli durumlarda müşterilerine destek olan firma, şimdi MIUI 10 Global Beta güncelleme paketini kullanıcılarına sunmaya başladı. Uzun bir süredir konuşulan güncelleme ile Mi Mix 2, Redmi Note 5, Redmi S2 ve Mi Mix 2S isimli akıllı cihazlar güvenlik ve iyileştirme güncellemeleri alacaklar.

Buna ek olarak güncelleme kapsamında cihazlar, çentikli telefonlar için tasarlanan yeni arayüze geçiş yapabilecekler. Bu arayüz sayesinde cihazların daha da hızlanması bekleniyor. Daha net ve kaliteli fotoğraflar çekebilmeniz için yapılan iyileştirmeler de eminiz ki Xiaomi kullanıcılarının gönlünü çelecektir.

Eğer sizler de Xiaomi kullanıcısıysanız ve hala MIUI 9 Global Beta ROM kullanıyorsanız, ayarlar bölümünden MIUI 10 güncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Henüz indirme bağlantısı paylaşılmayan güncelleme ayarlar bölümünde yer almıyorsa, maalesef yeniliklere kavuşmak için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Şu an için belirli telefonlarda test edilen güncelleme, sonrasında neredeyse tüm Xiaomi cihazlar için kullanılabilir olacak.

97
12
9
5
5
Emoji İle Tepki Ver
97
12
9
5
5