Uygun Fiyatıyla En İyi Akıllı Bilekliklerden Biri: Xiaomi Mi Band 2 İncelemesi

25
6
4
4
4
Uygun fiyatıyla dikkat çeken hem dijital saat hem de spor aktivitelerinizi takip etmek için kullanabileceğiniz Xiaomi’nin akıllı bilekliği Mi Band 2’yi inceliyoruz.

Akıllı telefon pazarında amiral gemisi katili olarak tabir edilen fiyat perofrmans canavarı akıllı telefonlarıyla tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Xiaomi, giyilebilir teknolojiler konusunda da aynı başarısını sürdürüyor.

Hem dijital bir saat olarak kullanabileceğiniz, hem akıllı telefonunuzdaki bildirimleri alabileceğiniz, hem titreşimli bir alarm olarak kullabileceğiniz ve en önemlisi de spor aktivitelerinizi en doğru şekilde takip edebileceğiniz Xiaomi’nin akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 2’yi bu yazımızda detaylı bir şekilde ele alıyoruz.

Ayrıca hemen yazıya geçmeden önce TeknoStore YouTube kanalında yayınladığımız Xiaomi Mi Band 2'nin videolu incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ergonomik ve şık tasarım

Xiaomi’nin akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 2, kolumuzda sürekli taşıyacağımız bir aksesuar olduğu için elbette cihazın tasarımı bizim için en önemli noktalardan bir tanesi.

Genel olarak spor saat kayışlarını andıran konforlu ve sade bir görünüme sahip kayışı ve yine sade, hoş bir şekilde tasarlanan OLED ekrana sahip cihazın kendisiyle Xiaomi Mi Band 2, sadece spordayken değil günlük yaşantınızda da cihazı sürekli kolunuzda taşımak isteyebileceğiniz şık bir tasarımla geliyor.

Şık görünümünün dışında Xiaomi Mi Band 2 ergonomik bir şekidle tasarlanmış. Geniş kayışıyla kalın bilekli insanlar tarafından da rahat bir şekilde taşınabilecek Mi Band 2, bunun dışında kayıştan çok kolay bir şekilde ayrılıp tekrar geri takılabiliyor. Bu da hem istediğiniz zaman farklı renkteki kayışlara geçerek rutin görünümü değiştirmenize ve cihazı kayıştan çok basit bir şekilde ayırıp şarj etmenize yarıyor.

Ayrıca IP67 Suya ve Toza Karşı Dayanıklılık sertifikasına sahip olan Xiaomi Mi Band 2’yi elinizi yıkarken ya da yağmur altında çıkarmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Üstelik kaba görünüşe sahip akıllı bileklikler kadar yeteneğe sahip olan Xiaomi Band 2 özellikle sporcular için iyi bir aktivite takibini ve göze hoş gelen tasarımı beraberinde getiriyor.

Çok daha sağlıklı bir hayatı size sunan akıllı özellikler

Xiaomi Mi Band 2’nin çeşitli özellikleri sayesinde hem spor aktivitelerinizi takip ediyor hem de daha düzenli ve sağlıklı bir hayata sahip olmanız için önemli veriler elde ediyorsunuz.

Xiaomi Mi Band 2 Özellikleri

Nabız ölçümü: Oldukça basit bir şekilde nabzınızı ölçmenize yarayan Xiaomi Mi Band 2 sayesinde spor aktivitelerinden önce ve sonra nabzınızdaki düzeni takip edebilirsiniz.

Uyku düzeni takibi: Xiaomi Mi Band 2 kolunuzdayken uyuduğunuzda uyku düzeninizi detaylı bir şekilde takip ederek ne kadar derin uyuduğunuzu ve ne kadar sağlıklı bir uyku yaşadığınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Saat ve aktivite uyarları: Kolunuzdayken titreşim özelliği sayesinde size önemli aktivitelerinizi hatırlatan ya da uyanmanıza yardımcı olan Xiaomi Mi Band 2, etkili bir şekilde belirlenene saat geldiğinde sizi haberdar ediyor.

Saat gösterimi ve uygulama bildirimi: Normal kullanımda dijital bir saat olarak kullanabileceğiniz Mi Band 2 aynı zamanda seçtiğiniz uygulamalardan gelen bildirimleri size gösteriyor. Böylelikle saati öğrenmek için ya da bildirimlerinizi kontrol etmek için sürekli akıllı telefonunuza bakmaya ihtiyaç duymuyorsunuz.

Uzun ömürlü batarya

Üzerinde 270mAh kapasiteli bir bataryası bulunan Mi Band 2, kullanıcılara yaklaşık 20 gün bekleme süresi vaat ediyor. Ancak sizin aktif kullanımınıza göre değişebilecek bu batarya süresinde yine de uzun bir süre cihazı tekrar şarj etme ihtiyacı duymayacaksınız.

Akıllı telefonla kolay bağlantı

Android 4.3 ya da iOS 7.1 üzeri işletim sistemlerindeki akıllı telefonlarda desteklenen Mi Band 2’yi Bluetooth ile kolay bir şekilde cihazınızla bağlayabilir ve Mi Fit isimli uygulamayı indirerek cihazın kaydettiği uyku ve nabız takibinize ait detayları bu uygulama üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda Xiaomi Bi Band 2 kolunuzdayken parmak izi okuyucuya ya da bir şifreye ihtiyaç duymadan akıllı telefonununuzun kilidini kolay bir şekilde açabilirsiniz. (Tüm cihazlarda desteklenmeyebilir)

Cihazın sunduğu özellikleri kısaca özetleyecek olursak Xiaomi Mi Band 2, 189TL’lik fiyat etiketiyle rakiplerine göre çok daha uygun bir fiyatla akıllı bileklikle bildirimleri kontrol etme, saati görüntüleme, uyku ve nabız takibi ve titreşimli alarm özelliklerini sunuyor. Ayrıca uzun süreli bataryasıyla her an şarj etme ihtiyacı hissetmeyeceğiniz Mi Band 2, tasarımıyla da öne çıkıyor.

Uygun fiyatına rağmen sunduğu başarılı özelliklerle dikkat çeken Xiaomi Mi Band 2’yi TeknoStore üzerinden bu bağlantıdan satın alabilirsiniz.
 

25
6
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
25
6
4
4
4