Xiaomi Mi Türkiye, Yeni Fiyat/Performans Telefonu Redmi S2'yi Duyurdu (Video)

60
3
3
2
2
Xiaomi Mi Türkiye, Yeni Fiyat/Performans Telefonu Redmi S2'yi Duyurdu (Video)
Xiaomi Türkiye'nin ayak sesleri artarak duyulmaya devam ediyor. Xiaomi Türkiye Garantili telefonlar geldi gelecek derken Mi Türkiye'nin doğrulanmış resmi sayfasında yeni telefonunun Türkçe altyazılı online lansmanı gerçekleştirdi.

Xiaomi, dünyada ve ülkemizde fiyat / performans ürünlerine hayran olan kişilerin büyük beğenisini toplamayı başarmıştı. Uzun bir süredir Xiaomi ürünlerinin bir kısmını Türkiye'de bulmak mümkün, ancak ithalatçı garantili olan bu ürünler bazı kişileri tedirgin edebiliyor. Xiaomi, geçtiğimiz ay Türkiye'de, mavi tık almış sosyal medya hesaplarını aktif hale getirmişti. Bugün ise GearBest Türkiye ile birlikte Türkiye'de satışa çıkarması beklenen Redmi S2'nin Türkçe altyazılı online lansmanını Facebook sayfası üzerinden paylaştı.

Bu videoda altyazılı olarak Redmi S2'nin tanıtımını Xiaomi Ürün ve Pazarlama Müdürü olan Donovan Sung gerçekleştiriyor. Sung, sık sık dünya üzerindeki Mi kullanıcılarına teşekkür ederek bugün itibariyle 70 farklı ülkenin piyasasına girdiklerini açıkladı. Ayrıca 15'den fazla ülkede en çok akıllı telefon satan markalardan birisi olduklarını belirtti. Xiaomi'nin bu başarısı uygun fiyat politikası ve müşterinin memnuniyetini odaklayan çalışmalarından kaynaklanıyor. Redmi serisinin yeni tanıttıkları modeli olan Redmi S2, selfie kamerası ile dikkat çekiyor. 

"Redmi'nin Anlamı Kısaca Güç ve Performanstır."

Donovan Sung'un yaptığı açıklamalardan da anlaşılacağı üzere bu başarılı ürünün fiyatı oldukça dikkat çekecek. Henüz Türkiye satış fiyatı belli olmayan ürünün, GearBest Türkiye aracılığıyla resmi garantili satılacağı söylentiler arasında. Xiaomi, yakın zamanda resmi olarak Türkiye'de satışa başladıktan sonra daha fazla Xiaomi cihazına daha kolay şekilde ulaşabileceğiz.

60
3
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
60
3
3
2
2