Xiaomi Telefonlarda Daha Fazla Ayara Ulaşmanızı Sağlayacak Türk Yapımı Uygulama

54
10
7
4
3
Bir Türk geliştirici tarafından yayınlanan MIUI Hidden Settings uygulaması, Xiaomi akıllı telefon kullanıcılarının kendilerine varsayılan olarak sunulan ayarlardan fazlasına erişebilmesine imkan sağlıyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Dünyanın en büyük iki akıllı telefon pazarı Çin ve Hindistan’da kısa sürede elde ettiği başarı ile kendine hatırı satılır bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Ayrıca şirketin uygun fiyatlı amiral gemileri, Xiaomi’nin dünya çapında bir üne sahip olmasını sağladı.

Xiaomi akıllı telefonlar, Android işletim sistemi üzerine kurulmuş olan MIUI arayüzü ile kutudan çıkıyor. MIUI, kararlı ve akıcı yapısı ile tüketicilere temiz bir kullanım sunsa da ‘geliştirici dostu’ olarak adlandırılması için hala önünde uzun bir yol bulunuyor. Yine de MIUI’nin kötü bir arabirim olduğunu söylemek haksızlık olur.

Bir XDA Developers üyesi olan Türk geliştirici Yunus Ceyhan, geliştirdiği MIUI Hidden Settings (MIUI Gizli Ayarlar) Uygulaması ile Xiaomi kullanıcılarının kendilerine varsayılan olarak sunulan ayarlardan daha fazlasına ulaşabilmelerini sağlıyor. Uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/miui-hidden-settings-app-xiaomi/
54
10
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
54
10
7
4
3