17
9
3
3
0

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin Black Shark markası altında ürettiği oyuncu telefonunu inceliyoruz. Daha geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir lansmanla piyasaya sürülen telefonu ülkemizde ilk incelemenin verdiği gururu da yaşadığımızı söyleyebiliriz. Elbette bu bizim için alışılmamış bir şey değil.

Oldukça şık tasarlanmış olan kutuyu açtığımızda telefonun yanı sıra çeşitli aparatlarla karşılaşıyoruz. Bu aparatlar içerisinde bir koruma camı ve bir adet kılıfın olmasının bizi sevindirdiğini ancak kulaklığın çıkmamasının bizi üzdüğünü söylemeliyiz. Çok uzatmadan telefona oyun konsolunu Bluetooth aracılığıyla entegre ederek ön incelemeye başlıyoruz.

Nihayet telefona Play Store yükleyerek PUBG'yi indirdik ve oyunun keyfini sürmeye başladık. Bu aşamada dikkatimizi ilk çeken şey ses kalitesinin kendisini farkettirmesi oldu. Bunun haricinde konsolun oyun deneyimi açısından oldukça etkileyici olduğunu da söyleyebiliriz.

Snapdragon 845'le gelen telefon, grafik işlemci bağlamında Adreno 630'la karşımıza çıkıyor. Detaylı incelemeyi daha sonra yapacağımız için lafı kısa tutuyoruz ve bizi takip etmeye devam edin diyoruz.

17
9
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
17
9
3
3
0