9
4
2
2
0

Çok istediğiniz bir inceleme ve karşılaştırma videosuyla daha karşınızdayız. Bu videomuzda sizin için yapay zeka alt yapılı ve üst segment akıllı telefonlar içerisinde bile dünyanın en iyi kameralarından birine sahip olan Huawei Mate 10 Pro'yu inceledik. Her zamanki gibi bir çok açıdan incelediğimiz cihazı bir de güncel rakipleri olan iPhone X ve Galaxy Note 8 ile de karşılaştırdık. 

Güvenilir telefon kamerası benchmark uygulaması DXOMark'ın en iyi kameralı akıllı telefon listesinde yer alan Huawei Mate 10 Pro, bu senenin üst segment akıllı telefonları arasında oldukça sağlam bir yer aldı. Biz de hem cihazın genel performansı hem de genel kamera performansı üzerine eşdeğerleri olan cihazlarla karşılaştırma yaparak bir inceleme yapmak istedik. 

Ülkemizde 4500 TL civarına satılan Huawei Mate 10 Pro'nun incelemelerimizde de, hem üst segment cihazlar arasında fiyat olarak uygunluğu hem de kamera olarak da beklentileri fazlasıyla karşılayan cihaz, bizce eğer kamera odaklı üst segment bir akıllı telefon arayışındaysanız tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca 4000 mAh'lik bataryasıyla ve dahili hızlı şarj özelliğiyle, şarj performansı anlamında rakiplerine nazaran bir tık önde olduğunu da belirtmemizde fayda var. 

Son olarak kulaklık girişine sahip olmayan akıllı telefonlar kervanında olan Huawei Mate 10 Pro'nun bir kaç küçük sorun dışında oldukça iyi bir cihaz olduğunu tekrar söyleyelim. Peki siz cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarda belirtmeyi ve videonun kartlar bölümünde açtığımız üç cihaz arasından hangisini alacağınız üzerine olan anketi yanıtlamayı da unutmayın. 

9
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
4
2
2
0