Yatak Odasında Akıllı Telefonu Patlayan CEO, Yanarak Hayatını Kaybetti

195
27
16
9
8
Her an yanımızda, çantamızda ve hatta elimizde bulunan akıllı telefonlarımız, sağladıkları yararların yanı sıra bizler için ölüm tehlikesi de saçabiliyor. Daha önce de benzerlerine rastlanan olay, bu defa Cradle Fonu CEO’sunun ölümüne neden oldu.

Muhtemelen hepimiz akıllı telefonlarımızı yanımızdan ayırmıyoruz. Bizlere kitap okumayı, sosyalleşmeyi bazen de ailemizle sohbet etmeyi unutturan akıllı ama bir o kadar da tehlikeli bu cihazlar, şimdi Cradle Fonu CEO’su Nazrin Hassan’ın ölümüne sebep oldu.

Birkaç gün önce iki akıllı telefonundan birinin yatak odasında patladığı Hassan, patlama sonucu yanarak öldü. Çıkan yangından ve yangının sebep olduğu zehirli dumandan etkilenen Hassan’ın cihazları, Blackberry ve Huawei idi.

Konu hakkında sosyal medyada açıklamada bulunan Hassan’ın kayınbiraderi Maliye Sicili, hangi telefonun patladığını bilmediklerini ama olay Hassan uyurken gerçekleştiğini belirtti. Patlamadan ve yangından kaynaklı olarak Hassan’ın vücudunun her yerinde yanıklara ve yaralanmalara rastlandı.

Malezya’da bir finans şirketi olan girişimci, teknoloji konusunda da birçok firmaya yardım ediyordu. Bilgili ve donanımlı bir insan olduğu belirtilen Hassan, batarya patlamasından hayatını kaybeden insanlardan bir yenisi daha oldu. Her ne kadar cihazlarımıza kör kütük bağlı olsak da bizlere bu tür zararlarda bulunabileceklerini de unutmamak gerek.

Kaynak : http://bgr.com/2018/06/20/smartphone-battery-explosion-and-fire-kills-man/
195
27
16
9
8
Emoji İle Tepki Ver
195
27
16
9
8