Yeni Nesil iPad’lere Home Butonu ve Face ID Özelliği Geliyor!

11
8
4
0
0
Tabletler, bildiğiniz gibi telefon ve bilgisayarların arasında kalmış bir tür olarak adlandırılıyor. Ancak Apple, iPad’lere getirdiği yeni özellikler ile bu algıyı tamamen yıkacak gibi görünüyor.

Tabletler, gerek kullanım kolaylığı gerekse hafiflikleri ile gün içerisinde birçok alanda işimize yarıyorlar. Konu hakkında farklı görüşler savunulmuş olsa da Apple, iPad’lerini geliştirmeye devam ediyor. Öyle ki şimdilerde firma, akıllı cihazlara ‘Home butonu’ ve ‘Face ID’ özelliği getireceğini ifade etti.

iOS 12 beta sürümü sonrası ortaya çıkan özellikler, yeni nesil iPad’lerin Face ID teknolojisiyle çalışacağını ortaya koydu. Apple’a yakınlığı ile bilinen bir kaynaktan sızdırılan ekran görüntüsü ile Face ID teknolojisi, iPhone X’ların ardından yeni nesil iPad’lerde de bulunacak. Görüntüyü detaylı incelerseniz, bunun bir iddiadan çok daha fazlası olduğunu görebilirsiniz.

Öte yandan yayılan bu sızıntılar, iPad’in kilidini iPhone X ile açmayı sağlayan bir özelliği işaret edebileceği de belirtiyor. Birçok alanda yenilikler ile gelen iOS 12, iPad’lere de sihirli bir dokunuş yaptı desek sanıyorum yanlış olmaz. Bu yeni özellik ile birlikte iPad’lerin eski popülerliğine bir nebze de olsa kavuşması ise oldukça muhtemel.

11
8
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
8
4
0
0