Yeni Tetris Effect, Bu Sonbahar Sanal Gerçeklik Desteğiyle PS4’e Geliyor

9
1
0
0
0
Yeni Tetris Effect, Bu Sonbahar Sanal Gerçeklik Desteğiyle PS4’e Geliyor
Bir dönem hepimizin deli gibi oynadığı Tetris, şimdi güncellenerek bambaşka bir kimliğe bürünmüş şekilde karşımıza çıkıyor. Aldığı sanal gerçeklik desteği sayesinde ilginizi çekecek olan oyun, sonbaharda PlayStation 4’e gelecek.

Tetris dediğimizde aklımıza muhtemelen çocukluk dönemlerimizde oynadığımız basit bir oyun geliyor. Ancak hatırlarsanız bu oyun ilk çıktığı dönemde birçok kişide bağımlılık yaratmıştı. Yani oyundan sıkılsanız bile tekrar kendinizi oyunu oynarken buldunuz. Şimdi yenilenerek çıkan Tetris Effect, sizi oynayış şeklinize bağlı olarak değişen bir dünyanın içerisine sokuyor. Müzikten arka plana, parıldayan ve dans eden oyun parçalarına kadar birçok görsel öğeyi içeren oyun, eminim ki sizin de ilginizi çekecek.

Oyun temelde bildiğimiz bulmaca oyunu olmuş olsa da şimdi göreceğiniz hali açıkçası oldukça farklı. Okyanusun derinliklerinden, uzayın dibine kadar her alanda oynayabileceğiniz Tetris Effect, oyunculara harika duygular yaşatmayı umuyor. Fragmanından da izleyebileceğiniz gibi oyun, genellikle uzay ve su altı temalarına dayanıyor. Ayrıca oyunun resmi web sitesinde muhteşem orman görüntülerine de rastlamanız muhtemel.

Tetris Effect, Maraton, Sprint ve Ultra gibi popüler modları içeren oyunun lansmanında önce ek modlar duyurulacağı da ifade edildi. Buna ek olarak oyun ile ilgili verilen detaylarda oyuncuların oyun içinde puan kaybetmesini engellemek için zamanı durdurabilecekleri “Zone” isimli özellik de bulunacak. Önümüzdeki hafta E3’de oynanacak oyunun detayları, deneyimler sonrasında daha da netleşecektir.

Kaynak : https://www.digitaltrends.com/gaming/tetris-effect-announced/
9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0