Yerli Markamız Reeder Yurt Dışına Açılıyor!

6
2
1
1
0
Sektörde etkisini giderek arttırmaya başlayan yerli firmalardan olan Reeder, şimdi de yurt dışına açılıyor.

Ürettiği telefon ve tabletler ile adından yavaş yavaş söz ettirmeye başlayan Reeder, global çapta önemli markalar arasına girmek adına sağlam bir adım atıyor.

Özellikle P10S modeli ile büyük ilgi gören Reeder, ülkemizde elde ettiği başarının benzerini yurt dışında yakalamaya çalışacak.

Reeder'ın hedeflerinden bahseden şirket CEO'su Uygar Saral'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde: 

''Apple ve Samsung tablette rakibimiz olmasına rağmen adet bazlı satış karşılaştırmalarında rakiplerimizi tedirgin edecek rakamlara ulaşıyoruz. Hedefimiz insanlara faydalı olanı sağlamak. Bu yüzden bizim için fayda herkese ulaşılabilir olmalı. Rakiplerimiz Türkiye pazarını stok eritme amaçlı kullanıyor. Mesela iPhone 7 neredeyse en son Türkiye pazarına sürülüyor.

Uluslararası pazarların önemi her geçen gün artarken Reeder Boston ve Amsterdam ofislerimizi kurduk. Bir yandan pazar analizleri yaparken bir yandan da Azerbaycan'da satışlarımızı başlattık. Belli bir sayıyı geçtikten sonra; ürünü üreten kuruluşlar gelip sizinle küresel pazarı konuşur hale geliyorlar.''

Bakalım Reeder gerek tabletleri, gerekse telefonları ile yurt dışında nasıl bir başarı elde edecek. Bu arada şunu da belirtelim; yurt dışında kimse böyle inceleme videosu çekemez.

6
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
1
0