Yerli Üretici Vestel Akıllı Telefonlarıyla Dünyaya Açılıyor

1
0
0
0
0
Yerli elektronik üreticisi Vestel, Venus serisi akıllı telefonları diğer ülkelerdeki tüketicilerle de buluşturacak.

Akıllı telefonlarıyla karşımıza çıktığından bu yana yerli üretici olduğunu vurgulayan Vestel, yaklaşık iki yıldır Venus serisi cihazlarıyla Türkiye pazarında aktif bir şekilde iyi satış rakamlarına ulaşırken yavaş yavaş rotasını uluslararası arenaya çevirmeye başlıyor.

Daha önce dünyanın en büyük teknoloji fuarlarında yer alan Vestel, Türkiye'de tasarlanan ve koşullar el verdiğince belirli parçaları ithal olmakla birlikte büyük kısmı Türkiye'de üretilen akıllı telefonları Venus serisiyle yurtdışında iyi bir başarı yakalamak için çalışacak.

Bazı durumlarda her ne kadar eleştirilerin hedefi olsa da yerli üreticimiz Vestel uluslararası mobil pazarda ülkemizi temsil eden önemli şirketlerden biri olacak. Vestel'in üst düzey yöneticisinin yaptığı açıklamaya göre mevcut cihazların numuneleri Türki Cumhuriyetler, Polonya, Gürcistan ve bazı Batı Avrupa ülkelerine gönderilirken şirket kısa sürede bu adetleri arttırarak tam anlamıyla dış ülkelerde de aktif bir oyuncu olmak istiyor.

Vestel'in asıl sürprizi Mobil Dünya Kongesi'nde olabilir

MWC (Mobil Dünya Kongresi) gibi büyük teknoloji fuarlarında geniş bir alana stand kurarak küresel marka tanıtımı açısından önemli adımlar atan Vestel'in yeni akıllı telefonlarını 2017 Şubat ayında Barcelona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtması ve bu tanıtımla birlikte tam anlamıyla Türkiye dışındaki ülkelerde de cihazlarını tüketicilerle buluşturacağı düşünülüyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0