Yıllar Sonra Yeniden: Motorola Türkiye’ye Resmen Geliyor!

0
0
0
0
0
Yıllar önce ciddi satış rakamlarının ardından malum sebepten ötürü Türkiye pazarından çekilen Motorola, Lenovo markası altında yeniden ülkemize geliyor.

Yıllar önce daha akıllı telefonlar piyasada yokken ülkemizde de oldukça sevilen cep telefonu markası olan Motorola, gazeteden kupon biriktirilerek dahi satın alınabiliyordu. Tam da o dönemlerde malum sebeplerden dolayı ülkemizden çekilmek zorunda kalan firma, yıllar sonra yeniden Türkiye’ye geliyor.

Daha önce Google’a ardından da Lenovo’ya satışı gerçekleşen Motorola, bu sefer Lenovo’nun sayesinde Lenovo Moto adıyla ülkemiz pazarına giriş yapacak.

İlk olarak fiyat performans canavarı telefonu olan Moto G4 ailesi ile ilk adımı atacak olan Lenovo, ardından Moto Z’yi getireceklerinden bahsediliyor. Daha sonrasında ise birçok yeni modelinin de gelmesi bekleniyor.

Bakalım daha öncesinden defalarca istenen Motorola telefonların sonunda Lenovo ile gelecek olmasıyla ne gibi bir yankı uyandıracak, nasıl satış başarısı yakalayacak hep beraber göreceğiz. Son olarak Moto G4'ün şu anda gümrükte olduğunu ve bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta satışa çıkacağından da bahsetmiş olalım. Eğer fiyat/performans telefonu arıyorsanız bir hafta daha beklemenizde fayda var.

Kaynak : http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Motorola-resmen-Turkiyeye-geliyor-Moto-Z-Moto-G4-ve-dahasi.htm
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0