iPhone Ana Ekran Tuşu Kaldırılması Neden Hala Bekleniyor?

1
1
0
0
0
iPhone'da ana ekran tuşunun kaldırılacağı söylentileri bu kez gerçek olabilir. Konu ile ilgili son iddialara birlikte göz atalım...

iPhone’da ana ekran tuşunun kaldırılacağı yıllardır söylenir ancak bu iddia bir türlü gerçekleşmez. Bırakın gerçekleşmeyi, ana ekran tuşu kendi içinde evrime uğrayarak Touch ID’ye kavuştu ve ve Apple Pay gibi servislerin ortaya çıkmasını sağladı. Buna rağmen, ana ekran tuşunun kaldırılacağı yönündeki söylentilerin ardı arkası bir türlü kesilmedi.

Son iddialar yılların tuşunun kaldırılması için OLED ekranlı tasarımın beklendiğini gösteriyor. Artık şüpheye yer bırakmayacak iddialardan birisi de önümüzde yıl OLED ekranlı bir iPhone ile karşılaşacağımız… 2017 yılının iPhone’un 10. yılı olması nedeniyle bambaşka bir cihaz bekleniyor. Bir iPhone’a bambaşkalık katmanın yolu da klasik çizginin dışına çıkmaktan geçiyor. Yıllardır çizgilerinde köklü değişikliklere gidilmeyen iPhone’da radikal değişim ancak ana ekran tuşunun kaldırılması ile mümkün olabilir.

Yaz başlarında ortaya atılan 10. yılda ortaya çıkacak iPhone’un “tek bir cam yaprak” gibi görüneceği iddiaları Apple hayranlarını ve teknoloji severleri heyecanlandırmaya yetmişti. Bakalım home tuşunun kaldırıldığı, Touch ID’nin ekranın içine gizlendiği, yerleşmiş iPhone algımızı alt üst eden bir modeli iPhone’un 10. yılında görebilecek miyiz?

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0