Suudi Arabistan’da Çekilmiş UFO Görüntüsü Gerçek Mi?

2
2
1
0
0
Suudi Arabistan’da Çekilmiş UFO Görüntüsü Gerçek Mi?
Son günlerde dünyanın gündemine oturan Suudi Arabistan’da gündüz vakti çekilmiş UFO görüntüleri herkesin dikkatini çekiyor.

Tüm insanlığın en büyük merakı olan uzay ve uzayda yaşam konusunda her zaman tanımlanamayan cisimlere verilen ad olan UFO mevzusu her zaman merak uyandırmıştır. Şimdiye kadar ortaya çıkan UFO görüntülerinde ya havada geçerken ya da karanlıkta görülen bu tarz konularda ilk defa Suudi Arabistan’da gündüz vakti bir çöle iniş yapan UFO görüntüsü dünyanın gündemine oturdu.

En aşağıdaki videoda görebileceğiniz gibi iniş yapmış olan UFO aracından dışarıya birinin çıktığını ve birkaç saniye sonra ise çok seri şekilde tekrar yükselen cismin bilim kurgu filmlerinde kullanılan UFO araçlarına çok benziyor olmasıyla şüphe uyandırdı.

Görüntüyü kaydedenlerin Allah’u Ekber nidaları atarak korktuğu da anlaşılan videoda en büyük fail diyebileceğimiz durum ise gölge. Nasıl yani? diyecek olursanız UFO’nun gölgesinin videoya göre sağ tarafa düştüğünü net bir şekilde görebiliyorsunuz. Ancak ağaç ve çalıların gölgesine bakacak olursanız bu gölgeler ise videoda sol tarafa düşüyor. Ki bu da videonun sahte olduğunu göstermeye yeterli olacaktır.

Ancak sizlerin de yorumunu merak ediyoruz, aşağıdan videoyu izleyerek olayın gerçekliğini yorumlarda tartışabilirsiniz;

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0